Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Со една интересна вест излезе шпанска Марка. Во април екипите на Барселона и Реал Мадрид можат да играат меѓусебно дури 4 пати.

На 5 и 6 април се закажани првите четвртфинални натпревари во Лигата на Шампиони, на 9 или 10 април ќе се игра второто Ел Класико во Ла Лига на Сантијаго Бернабеу, додека пак на 12 и 13 април се играат реванш... натпревари од 1/4 финалето во Лигата на Шампионите.

Доколку овие две екипи изборат настап во финалето на Шпанскиот Куп и ждрепката ги вкрсти во 1/4 финалето датумот за одигрување на финалето од купот ќе биде на 20 април, што значи дека во април, во период од само 2 недели можеме да гледаме дури 4 меѓусебни дуели на најдобрите Шпански тимови.

interesno :)

inaku pike ne bi bilo loso da odmara utre

^ Да, ама шансите ова да се случи е 15%. Ама, сепак постои.

Пике, најдобро е да одмара против Алмерија. И без него можеме да триумфираме во Алмерија. Потоа, следува триумф во Грција(со комбиниран состав), а после тоа на 29ти, уште еден обичен лигашки натпревар, против Мадрид ФК. :)

Со една интересна вест излезе шпанска Марка. Во април екипите на Барселона и Реал Мадрид можат да играат меѓусебно дури 4 пати.

На 5 и 6 април се закажани првите четвртфинални натпревари во Лигата на Шампиони, на 9 или 10 април ќе се игра второто Ел Класико во Ла Лига на Сантијаго Бернабеу, додека пак на 12 и 13 април се играат реванш... натпревари од 1/4 финалето во Лигата на Шампионите.

Доколку овие две екипи изборат настап во финалето на Шпанскиот Куп и ждрепката ги вкрсти во 1/4 финалето датумот за одигрување на финалето од купот ќе биде на 20 април, што значи дека во април, во период од само 2 недели можеме да гледаме дури 4 меѓусебни дуели на најдобрите Шпански тимови.

interesno :)

inaku pike ne bi bilo loso da odmara utre

Хах колку интересно би било тоа...

so ima da bide interesno,ako skorot poslednite 2 godini,e 4-0 nisto interesno ne ocekuvam.More se gubi i poimot El Classico :tv:

Само едно ќе кажам:ПЕП не губи на El Vlassico.....

Ве читам и гледам само колку сте самоуверени и сигурни дека нема да завриши нерешено, а камоли па победа за Реал. Се чудам само како можете да бидете толку сигурни, башка и според вас веќе е наречен натпреварот обичен како и секој друг, не е веќе Ел Класико. Ако немате страв од Реал, би требало да имате од Мурињо и неговите луди тактики кои секого уништуваат, како лани еден Интер со такви играчи кои не беа ништо посебни, ама имаа златен тренер на клупа кој го имаме сеа ние.
Јас сум уверен со овој тренер и состав дека нема да тепате, џабе ви е и Меси и Чави и незнам кои да ви ги даат од други клубови.
Жал ќе ми биде на 29ти во 11 часот коа ќе паднете во депресија:tv:

--- надополнето ---

Не мојш да знајш:smir:

Знаат они све бе, многу голема интелигенција имаат, а и башка можат да ја видат иднината:pipi:

Ве читам и гледам само колку сте самоуверени и сигурни дека нема да завриши нерешено, а камоли па победа за Реал. Се чудам само како можете да бидете толку сигурни, башка и според вас веќе е наречен натпреварот обичен како и секој друг, не е веќе Ел Класико. Ако немате страв од Реал, би требало да имате од Мурињо и неговите луди тактики кои секого уништуваат, како лани еден Интер со такви играчи кои не беа ништо посебни, ама имаа златен тренер на клупа кој го имаме сеа ние.
Јас сум уверен со овој тренер и состав дека нема да тепате, џабе ви е и Меси и Чави и незнам кои да ви ги даат од други клубови.

Иди бе фрли се у Вардаро. :uvo:
100% ќе не уништат Пепе, Ди Мариа и Бензема, кралевите на фудбалот. :tapp:
Во овој наш фан-клуб можеме да пишеме и дека сме шампиони на Азија. И од каде си толку сигурен дека ќе паднеме во депресија??? Може ќе паднеме во шахта од пијанство од славење во 11 саато у понеделник 29ти.

Мене, почнува да ме загрижува состојбата со Дани Алвес. :toe:

--- надополнето ---

Знаат они све бе, многу голема интелигенција имаат, а и башка можат да ја видат иднината:pipi:

Odi spremajte taktiki vo vasiot fan klub, ne tuku jadi ovde trici, ama pak dzabe vi e, ce placite posle 29ti. PS izvinete za poddrskava, ne sum doma

Абидал, Милито и Џефрен не се повикани за Алмерија, а и Пинто не е сигурен. :nesvest:

Ова е целата листа на повикани: Valdes, Pinto (Oier), Villa, Xavi, Pique, Iniesta, Sergio Busquets, Puyol, Pedro, Bojan, Maxwell, Messi, Adriano, Alves, Keita, Mascherano, Thiago, Fontas y Sergi Gomez.

Ibrahim-Afellay-is-leaving-PSV.jpg

edvaj cekam da debutira vo dresot na Barca :)

Attachments

• Ibrahim-Afellay-is-leaving-PSV.jpg
    Ibrahim-Afellay-is-leaving-PSV.jpg
    114,1 KB · Прегледи: 2
одамна више нема Ел Класико. Дерби да заврши 6-2 е далеку од Ел Класико ;) Толку се бедни што се радуаа за 1 финта што им напраел еден играч а камоли да се радуаа за некоја поголема победа. Ај се надеваме дека за неколку години да се „уиграат“ па ќе може да видиме нешто поинтересно од нив, нешто појќе од 1 финта. Барем со помала разлика да губат :D

--- надополнето ---

Сите сме депресивни, не гледаш?:tapp:

Сите сме депресивни, не гледаш?:tapp:

Не му замерувај бе...се обидува да не уплаши :)

Хах лае за тоа дека ние сме самоуверени а не се гледа себеси што пишува...охх :nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom