Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Абе кутриот Роналдо жал ме фати вчера:(:(
Еднаш ќе успее да го помине Пике, успеа да го заебе и Касиљас ама Нани мораше да биде таму за да расипе ситуација:)

Абе кутриот Роналдо жал ме фати вчера:(:(
Еднаш ќе успее да го помине Пике, успеа да го заебе и Касиљас ама Нани мораше да биде таму за да расипе ситуација:)

Гледајќи ја ситуацијата на повторена снимка мислам дека веќе беше внатре топката кога ја удри Нани. Сепак требаше да му го признаат затоа што уште еднаш не знам дали ќе може да го направи ова :P

Гледајќи ја ситуацијата на повторена снимка мислам дека веќе беше внатре топката кога ја удри Нани. Сепак требаше да му го признаат затоа што уште еднаш не знам дали ќе може да го направи ова :P

Да, внатре беше топката, и да, тешко дека уште еднаш ќе даде гол против Касиљас :р

fintata na Puyol mu uspea,samo ova ne

i da,razlikata osven vo realizacijata e i vo toa sto Nani ne ja bakna stativata:tv:

--- надополнето ---

2cnxg5g.jpg

one by one,happy family:back:

--- надополнето ---

2cnxg5g.jpg

one by one,happy family:back:

Гледам, задриѓани 24 часа без престан :drk: на 'финтата' на Роналдо.

Да се надоврзам на видеата кои ги постираше Tetova погоре.

Како пати Роналдо од некои наши играчи.

Луѓе остајте вие тоа кристини, Реаловци и слични глупости. Со нив ќе се замараме после среда
Пред нив не чека Алмерија и грциштана. На Алмерија ќе мора да и вратиме за ланските 2-2. Мора со серија победи да одиме на Ел Класико. Мора да испаднеме со најсилниот состав и Пике малку со памет да игра да не направи некоја глупост поради која ќе паузира со Реал ( не за друго Роналдо ќе нема на кого финти да му прави :( )

Со Алмерија подобро Пике да не игра.Абидал сосема солиден беше против Виљареал!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom