Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ај, стварно доста со ферманите за Тијаго. Не ја следите Барса, а зборите ко ние да сме го упропастиле Тијаго.

Тијаго ќе добиел 25 утакмици сигурно во Јунајтед, а он доби 20 стартови и 16 замени во Барса оваа година. :facepalm:

Епа како да се усоврши? Коа не го ставаат во игра? Како што напоменаа пред екоја страна. На добиена титула место да му се дава шанса да игра Чави пак играше секоја утакмица..
Тито има проблем во главата, т.е не знае да одмара играчи, затоа Чави игра на скоро сите утакмици. Тиаго е супер дечко, со голем потенцијал. Но поставување на услов да игра само за да потпише нов договор, фала не. Нека си оди кај сака. Кога можеа едни легенди како Чави и Иниеста да чекаат да дојдат нивните 5 мин така можеше и он. Не ми треба во тим играч кој цвика и бара место.

Нека му е со среќа на Виља во новиот клуб,Виља не заслужуваше таков третман од клубот и подобро што си замина,мене ми остави голем впечаток и благодарен сум му за се што направил за Барса,осеќам дека ќе ги полне мрежите во Атлетико.А за управата шта речи,коју пораку послати,Виља го даваат на еден од поголемите конкуренти за 5 мил:facepalm: срамота,па Величе ќе го продадеа за повеќе.

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro
Гратис !

Требало да зима 11м наредната сезона, наместо сегашните 7м. Изгледа поисплатливо било да се даде гратис одколку да постои можност да остане и следната сезона !

Очигледно е дека е тоа, они ги рачунаат и тие 4 милиони за платата така да ќе му искочи 9 милиони некаде и плус ако замине у друг клуб 50%

Абе не се дечки 5 милиони сеуште, тоа е трагедијата. Летово зема клубот само 2,1 милиони..:notworthy: Тотенхем сигурно повеќе ќе дадеше.

Абе не се дечки 5 милиони сеуште, тоа е трагедијата. Летово зема клубот само 2,1 милиони..:notworthy: Тотенхем сигурно повеќе ќе дадеше.

Точно, трансферот МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕ МАКСИМУМ 5,1 милиони. Ова лето добиваме само 2,1 милиони. Доколку остане наредната сезона, добиваме уште 2 и доколку остане и трета сезона во Атлетико, добиваме уште 1 милион. :facepalm:

Tottenham ke dadese poveke ama zelbata na Villa bila da odi vo Atletico.

Inace spored mene dobra informacija:

Vilanova is drawing up a plan for Xavi, who has played 50+ games in the last seven seasons, to play less games in the coming season. [md

Tottenham ke dadese poveke ama zelbata na Villa bila da odi vo Atletico.

Inace spored mene dobra informacija:

Vilanova is drawing up a plan for Xavi, who has played 50+ games in the last seven seasons, to play less games in the coming season. [md

Епа ако ова не го убеди Тијаго да остане, тогаш му е до минутажа него до пари.

Прво Куенка сега и Роберто "Dutch club Ajax are interested in signing Barcelona midfielder Sergi Roberto (21) on loan."

Ајах ужива да го собира ѓубрето од Барца !

Spain coach Vincente del Bosque has questioned Barcelona midfielder Thiago Alcantara's proposed move to Manchester United.
Del Bosque feels Thiago should stay and establish himself at Barca.
"The most important thing for Thiago is that he keeps on getting games," he said when asked about the Spain Under-21 captain, who is reported to be on the verge of a move to Old Trafford.
"I think he would get them at Barcelona, he is held in a very high regard at the club."

PSG centre back Thiago Silva (28) has reached a personal five-year deal with Barcelona. No progress yet between the clubs.

Ах бее.. Само рани ни отвараат со такви информации. Нека кажат само дали е можно да дојде Т.Силва, или не е можно.
Ако е можно, нека понудат се што имаат за трошење, ама Росел глуми Никол Кидман.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom