Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Sopcast za vecherva nemozham da najdam, anyone?

off, Beck's sho e so avatarov ? :D

Ете ја коректноста на управата, играчи како Абидал треба да се зациментираат било тоа како активни играчи било тоа во раководство некаде:tapp:

Toj saka da prodolzi kako igrac ama realno vo momentov ne e za kaj nas,neka prodolzi nekade vo drug klub kade sto nema tolku pritisok pa potoa moze da se vrati vo rakovodstvo...

Ете ја коректноста на управата, играчи како Абидал треба да се зациментираат било тоа како активни играчи било тоа во раководство некаде:tapp:

Рано е да се каже било што за коректноста спрема Абидал. Тој сака да игра уште две сезони, а после тоа се враќа со функција во Барса.

Реално имаме два леви бека, Алба и Адриано, по потреба таму може и Монтоја. Е сега сакаат да донесат штопер, тоа е во ред. Но според мене ако не донесат штопер, а од друга страна го пуштаат Абидал да си оди тогаш да се сложувам дека не се коректни кон Аби.

Абидал си заминува.
Утре, ќе добиеме и официјална потврда. Закажана е прес-конференција, на која ќе зборуваат Абидал и Росељ. Абидал сакал да игра уште 2 сезони, а нашите не му понудиле договор. Најверојатно ќе оди во Лион.

На мајка им у пичката на управата. Не само за Абидал, онака општо

А ептен ми се допаѓа десниот бек Патрик. Ептен добар центар шут има.

Сакам да гледаме пенали :)

Зошто Сонг доби црвен, колку е глуп судијава не ми се верува. Провоцираше типов од Еспањол.

П.С Голманов на Еспањол мисли дека ако добро брани во Барса ќе оди.:)

Ејјј директно пенали.. Чави го промашува првиот..
--- надополнето: 29 мај 2013 во 23:35 ---
Barca es el campeon de copa catalunya!

Ме бендиса Kiko Casilla, голманчево нивно. Не би бил лоша опција за на клупа ако се пензионира Пинто.

Налетав на едно интересно инфо. Пеп со Барса никогаш не го освоил купов, Тито со Барса првпат го освојува. :pos:

Хаха не знам колку е точно пошто прво на Гоал.Ком го видов ама се израдував секако дека се пробале да го земеме Муслера (сепак првата понуда била одбиена). Сега не знам на времето во Лацио беше одличен !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom