Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Toa e toa momci,nemavme sreka.. Pedro i Villa ja iskrsija stativata..
p.s se izvinuvam za latinicata,ama mi se zaeba neso ne mozam da smenam font..

Незнам колку го пратевте Нодрич,али вецерва докажа дека не е далеку од тоа стварно да го купите.Фантастично изигра!

^Ја би за Бејл.:tv:

Иначе, за време на престојот на Барса во хотелот во Копенхаген, на посета им дошла данската тенисерка Каролин Вознијацки. :drk:
foto_453127_CAS.jpg

Не ја гледав ама само ме интересира колку стативи погодивме????

Не ја гледав ама само ме интересира колку стативи погодивме????

2 или 3...

Многу тежок натпревар, данците беа ко дрогирани, не за џабе имаат 14 бода предност пред 2-риот тим во лигата.

Guardiola: "In my 2 years at Barca, no team played this intense against us."

Puyol: "Very hard game, very physical, intense from the first to the last game. One of the hardest in my career."

Иначе на крај се возбуди нешо данчето заради Пинто...

Guardiola: "Row with Solbakken? I don't think he can call Pinto a rotten apple while he's an exemplary player, he came looking for me and was saying things, I have just congratulated him."

Solbakken: "The row? He said something about Uefa, I think the whistling incident. Maybe he doesn't understand my humor. My fault... That Pinto should have been suspended for 4-5 games, was a bad Danish joke. I respect Guardiola a lot, he's a gentleman. He was a great player and is an exceptional coach.

Буси бодигард ! :icon_bigg

Еее Буски....па мора да го одбрани човекот кој го направи играч :)

А зш баш на Гвардиола му досадува ?

Зашо он е најмирен и знае оти само он ќе го сослуша.:):) Ти да не мислеше на Дани или Маскерано ќе се осмели да им држи говори.:):)

--- надополнето ---

И на официјалната напишаа дека тренерот на Копенхаген го нарекол Пинто скапано јаболко. :tv::uvo:

Не го гледав натпреварот, гледав само како Бејл го срамеше Интер, и неможев да ја најдам Барса на ТВ.
Би ве замолил ако најдете некое видео со сите шанси и голови да го посторате, или да ми опишете како игравме.

Бајдевеј : Слушнав дека му поништиле гол на Копенхаген може некој да ми каже што беше причината ?

Оставете вие поништени голови и такви работи. Знаете ли што ќе се случи ако го казнат Викацов поради каратево што го прикажуваше.
Викацот казнет, Пинто казнет. Ќе го ставиме Бускетс да брани, ќе правиме О Шеј од него.

Бајдевеј : Слушнав дека му поништиле гол на Копенхаген може некој да ми каже што беше причината ?

Фаул во 16-ник... се гураше нигерот.

Btw

--- надополнето ---

Ке брани Мињо, ако му опнат казна на ВВ... Тоа ли е проблем, види го шо е насмеан. :)
Ruben-Mino.jpg

imgres

Иниеста катастрофа,не требаше воопшто да игра вечер.А и многу тактички грешки направени од Пеп.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom