Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Добро тоа, а еве да се случи Барса Б годинава да освој Шпанија Б, и ?? Ќе им се даде титула, и кој ќе оди во Ла лига ? Стварно нејасно ми е ова.
Еве ти најпрост,пример:
1.Барса Б
2.Свирипичино
3.Белпепел
4.Дркаџии
Барса Б не иде,туку идат Свирипичино,Белпепел и Дркаџии.

Добро тоа, а еве да се случи Барса Б годинава да освој Шпанија Б, и ?? Ќе им се даде титула, и кој ќе оди во Ла лига ? Стварно нејасно ми е ова.

Фино лепо ќе им дадат титула за освоено второ место, ама ќе влезат 2рата, 3тата и 4тата екипа на табелата. Автоматски Барса Б ќе биде на 4то место.

Ќе ми објасни некој зошто Барса во Данска пристигнаа со авион на фудбалскиот клуб Брага од Португалија??????? :uvo::toe:

foto_453058_CAS.jpg

„Се виде дека продолжуваме да бидеме голем тим. Игравме многу добро, со голема желба и енергија. Создававме шанси, постигнавме многу голови и не можеме да не бидеме задоволни. Мило ми е за Виља, бидејќи тој имаше потреба од овие погодоци."-Лео Меси

Меси вечерва со 1 гол ќе дојде до 2 нови рекорда.:vozbud: 1.Ќе го помине Ривалдо и ќе стане најдобар стрелец на Барса во европските натпреварувања, т.н. 'клубскиот пичичи во интернационални натпреварувања'. 2.Ќе го постигне неговиот 100ти гол за Барса под водство на Пеп Гвардиола.
На само 23 години го прави ова.:vozbud::cuc::cuc:

--- надополнето ---

0000090240-article.jpg
Interesna slika, od tolku sliki sto se so nego ovaa ja najdoa, sto da pravis takvi se Bugarite:)

Можеле оваа да ја стават:
88036475.jpg

:):):)

Може да даде некој, каде да ја гледам Барса? Само не atdhe.com не ми работи нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom