Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Zubizarreta (sports director): "Victor will be our player until last day of his contract. We're sure he'll give everything until June 2014."

Ех летово би сакал да купиме еден голман, а Валдес да си седи на клупа до крајот на договорот :X3:

Во Милан ќе оди Валдес, јасно е тоа.

Пеп отиде во Баерн сигурен сум дека и Валдес таму ке иде, колку да сменел - таму најубаво ке му биде. А ко што знам навивачиве на Баерн го нејќат Ноер.. така да мислам Ноер у Барса ке иде.

tesko deka noer ke go napuste baern
najmnogu ke ni odgovara golmanot na valnesija mislam,mlad e i dobar golman e :)

Пеп отиде во Баерн сигурен сум дека и Валдес таму ке иде, колку да сменел - таму најубаво ке му биде. А ко што знам навивачиве на Баерн го нејќат Ноер.. така да мислам Ноер у Барса ке иде.

Cekaj malku , zboruvas za najdobriot golman momentalno , ili toa ti e isto kako na vremeto Kahn da go napustese Bayern , ili btw deckoto sega bas se izraduva deka ke osvojuva tituli so Pep i vednaz ke si odi :) ne me zezaj . Eve Marc Ter steggen e prekrasen golman , ako ne i vtor najdobar u bundes posle Neuer . Leno e isto taka strasen golman . imate 2-3 top klasa golmani niz Germanija koi bi mozele da si gi zemete bez problem .
--- надополнето: 18 јануари 2013 во 22:08 ---
tesko deka noer ke go napuste baern
najmnogu ke ni odgovara golmanot na valnesija mislam,mlad e i dobar golman e :)
Само Немац за голман прифаќамееееееееееееер. :D

(y)

Прибрајте ни го Реина. И онака е од вашата школа :D
За тие пари тројца други голмани ќе купиме.

Мислам дека Тер Штеген е печен за Барса.

Го следеа скаути на Барса годинава така што сигурно е опција. Млад е и има повеќе од реални шанси да биде меѓу најдобрите во светот ако помине во голем клуб.

Se spekulira deka posle Valdes na golot na Barca ke igra Messi,kako lazna 1ca (nova pozicia od Tito) :D

messi_2166331b.jpg

Cekaj malku , zboruvas za najdobriot golman momentalno , ili toa ti e isto kako na vremeto Kahn da go napustese Bayern , ili btw deckoto sega bas se izraduva deka ke osvojuva tituli so Pep i vednaz ke si odi :) ne me zezaj . Eve Marc Ter steggen e prekrasen golman , ako ne i vtor najdobar u bundes posle Neuer . Leno e isto taka strasen golman . imate 2-3 top klasa golmani niz Germanija koi bi mozele da si gi zemete bez problem .
--- надополнето: 18 јануари 2013 во 22:08 ---

(y)

Какво радување бе со Тито да не е поразлично? :D
Башка таму го мразат една причина повеќе - Ние ке го сакаме. :P

Само да не земеме киксер од типот на Реина.

Марка искача со анкета за голман на Барса :pos:

едит
Гласав за Де Геа.

Се надевам дека Богатинов нема да аплицира :ROFLMAO:

Куртоа!!! Оти ќе биде страшен голман.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom