Lu5
Som la gent Blaugrana!
копи пасте на што ? дај објаснете не штедете и ние сакаме да гледаме хдcopy-paste на овие што ги оставив во Аdress и ентер, ама на 5-10 мин пред натпревар. Англиското уште не е активно, а на шпанското има некоја серија.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
копи пасте на што ? дај објаснете не штедете и ние сакаме да гледаме хдcopy-paste на овие што ги оставив во Аdress и ентер, ама на 5-10 мин пред натпревар. Англиското уште не е активно, а на шпанското има некоја серија.

Се логираш на Sopcast во Аddress горе пишуваш SCLINK , десно ти се отвара прозорче кое се контектира со каналот, кога ќе се наполни се отвара шпански канал, каде на стрелката (лево од play) го отвараш на full screen, едноставно е ептен.копи пасте на што ? дај објаснете не штедете и ние сакаме да гледаме хд![]()

Adriano napravi ocigleden faul na Ronaldo koga toj bese sam pred Iker , a Sanchez e smenet za da se stavi Montoya i da ja popolni odbranata.zosto jadese ardiano crven i zosto sancez e smenet
Adriano napravi ocigleden faul na Ronaldo koga toj bese sam pred Iker , a Sanchez e smenet za da se stavi Montoya i da ja popolni odbranata.
Za toa sto vleze Song od mene ima poddrska i so ovoj nastap Busquets zaminuva na klupa.mozevme da gi zdrvime..
tito be sega najde da vrsis experimenti
namesto da vleze fabre namesto buskets toj song go pusta
Нека се јави пријателот што викаше дека Маскерано е во топ 3 стопери у свет со метар и пеесе височина.
Валдес нејкам веќе некој да ми го брани - ДУПКА Е!