Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
за boki10messi

Ибрахимович ако си замине Тука е Бојан.
Треба да му се даде шанса а и како што гледаме навистина е добар за резерва.
Треба и Хлеб да го вратиме од Позајмица, глупо е Иниеста да го форсираат на Крилните позиции кога и самите знаеме дека заедно со Чави тие двајца го сочинуваат најдобриот среден ред.
Јас лично мислам дека треба да се донесе еден од наведнативе : Робињо, Мата, Озил.

со тоа би имале Ваков напад :

Стартно напаѓачко трио ------Педро--------Виља--------Меси------
Резервно Напаѓачко трио -----Робињо-------Бојан--------Хлеб-----

Робињо го блондирав може да ги ставите и другите двајца што би можеле да го засилат тимот на Барса.

Жефрен го заборавив ако не го вратиме Хлеб, може и тој да го менува на Меси.

Бај де веј секакви ротации ке има на располагање Пеп.

И јас тоа го мислев порано, мислев дека е време да почне да игра, ама не сум сигурен, мора да се има резерва секогаш. Затоа уште еден напаѓач не би ни дошол лошо. А можеби Бојан како прв избор, а за резерва некој од кантерата. Но, повторувам, ОВА Е САМО ВО СЛУЧАЈ ДА СИ ЗАМИНЕ ИБРА. А, Лапорта изјави дека Ибра нема да биде продаден. Така да, за ова не мора да се мислиме многу, освен ако Сандро нема други планови.

--- надополнето ---

Не е он ненормален ко Силва и Туре.

Ај, објасни зошто Туре ненормален?!?!?!
Што би одбрал ти?? Да си резерва во Барса или прв состав во Сити за исти пари или можеби и поголеми во Сити???
Туре кажа дека пари не го интересираат, сака да игра.:toe:

Ај, објасни зошто Туре ненормален?!?!?!
Што би одбрал ти?? Да си резерва во Барса или прв состав во Сити за исти пари или можеби и поголеми во Сити???
Туре кажа дека пари не го интересираат, сака да игра.:toe:

Подеднакво натпревари играа Туре и Бускетс оваа сезона. Со таа разлика што Бускетс ги играше поважните натпревари. Ја дефинитивно би одбрал да се борам за прв состав во Барса, одколку да играм во еден тим од рангот на Сити. Ама на Туре акциите му се дигнаа по 2008-2009 сезоната. Типот мислеше дека е главна звезда во Барса и дека ќе има загарантирано место во прв состав. Епа тоа не минува кај Пеп. Не ја научи лекцијата од Ето.
Ако не го интересираа пари, ќе отидеше во Арсенал кога го бараа, ќе добиеше место во прв состав и ќе игра во ЛШ, (воедно ќе го олеснеше трансферот на Фабрегас) ама знае дека кај Венгер платата ќе биде многу помала од таа во Сити. И демек само во Сити може да игра ? Најголемите светски клубови би се испотепале за негов потпис, само си знае малиот кај лежат парите. Ама за жал нема трофеи таму.

:uvo:
Не ми се верува дека од фан на Барса го читам ова. Ајде, да напишеше некој друг, ќе речам: не следи толку Барса ајде, ама ова не е за верување. Подеднакво натпревари!?!?!?!?:tapp: Ако не знаеш имаш овде, прочитај па после пишувај.

:uvo:
Не ми се верува дека од фан на Барса го читам ова. Ајде, да напишеше некој друг, ќе речам: не следи толку Барса ајде, ама ова не е за верување. Подеднакво натпревари!?!?!?!?:tapp: Ако не знаеш имаш овде, прочитај па после пишувај.

Па и да има помалце натпревари зарем толку се плаши од конкуренцијата на Бускетс!?

Абе, не е работата од тоа дали се плаши. Туре сака да игра. А, Пеп постојано го форсифаше Серхио. И Кеита има повеќе натпревари одиграно од Туре. Ако си замине Туре, единствен виновник е клубот и луѓето во него.
Кажа Туре дека не сака да биде замена за Бускетс, не сака да биде ничија замена, парите не го интересираат, ТОЈ САКА ДА ИГРА.

Рано е да кривиме кого било,времето ќе покаже што е работата :)

Абе, не е работата од тоа дали се плаши. Туре сака да игра. А, Пеп постојано го форсифаше Серхио. И Кеита има повеќе натпревари одиграно од Туре. Ако си замине Туре, единствен виновник е клубот и луѓето во него.
Кажа Туре дека не сака да биде замена за Бускетс, не сака да биде ничија замена, парите не го интересираат, ТОЈ САКА ДА ИГРА.

Никој нејќе да е замена во некој тим, ама дали си се запрашал дали заслужува да игра прва постава или неговиот конкурент подобро се покажува на тренинзи и утакмици???
Трајче јебач:pos2:

Марадона не ме зезај. На тренинзи не сум бил да видам кој шо покажува, ама според играта до пред 2 месеца на сите фанови на Барса заклучокот беше дека Туре е најдобар деструктивец во клубот. Е, сега после некоја изјава на Дел Боске некои фанови го сменија мислењето.

Абе сфаќаш ли!!? Никој не го сменил мислењето за Туре...неговите квалитети никој не ги оспорува!

Ти кажаа погоре, да сакаше Туре толку да игра, ќе отидеше во Арсенал, ем ќе играше во клуб со реноме, ем ќе си играше во Лига на Шампиони... али не, очигледно не сакал само да игра. А и што го браниш толку небива незаменлив е на теренот. Одличен играч е, никој не ги оспорува неговите квалитети и тоа што тој го направи за Барселона, али ако треба да се продаде, нека се продаде и готово. Не е ниту првиот ниту последниот играч кој што не напуштил.

П.С. Незаменливи играчи се Иниеста, Чави, Меси, Пујол... не по квалитетот, туку по тоа што оставаат срце на терен, по изјавите, по љубовта кон клубот... Туре е само играч:smir:

Момци, кажете ми дали е праведно Бускетс да игра пред Туре на големото Ел Класико?
Туре не добиваше шанса на дерби натпреварите и самиот Пеп си е крив зошто си иде Туре, во Сити ќе си зима ем пари ем ќе си игра прва постава.. Замената за Туре ја гледам во Муса Сисоко од Тулуз одлично играше детево минатата сезона а има само 21 година така да тој ќе биде ваљда задоволен ако ротира со Бускетс.:toe:

Момци, кажете ми дали е праведно Бускетс да игра пред Туре на големото Ел Класико?
Туре не добиваше шанса на дерби натпреварите и самиот Пеп си е крив зошто си иде Туре, во Сити ќе си зима ем пари ем ќе си игра прва постава.. Замената за Туре ја гледам во Муса Сисоко од Тулуз одлично играше детево минатата сезона а има само 21 година така да тој ќе биде ваљда задоволен ако ротира со Бускетс.:toe:

И јас го спомнав Сисоко пред некоја страна, ама тоа само во случај Туре да замини, што јас искрено воопшто не сакам. + ја разгледав статистиката, која кажува дека Туре има 11 асистенции, а Трајче 12 во разлика од 10 натпревари меѓусебно што ги играле. Туре освоил скоро двојно повеќе топки од Трајче, иако како што рекови има 10тина натпревари помалку од него. Тука се гледаат неспорните квалитети на Туре, многу подобар назад, голем придонес во нападот, перфектно за тим како Барселона. Треба да сме задњи будали да го продадеме, тоа би било рамно на пордавањето на Робен и Снајдер заедно од Задрид!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom