Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се посигурно е Туре дека ќе ја напушти Барса. Колку и да не сакаме, еден од најдобрите деструктивци што воопшто играл во Барса да не напушти тоа е. Добро кажа La Vista... Чави, Иниеста, Пујол, Лео, и Пиќе според мене се незаменливите играчи во Барса. Тоа е костурот на тимот. Другиот дел е менлив. Кога Туре решил да не напушта ( до некаде има право во тоа, бидејки еден Серџо игра пред него), нека не напушти. Не верувам дека ќе најдеме подобар деструктивец од него, бидејки во моментот тој е најдобриот дефинитивно, ама не е крај света.:toe:

:uvo:
Не ми се верува дека од фан на Барса го читам ова. Ајде, да напишеше некој друг, ќе речам: не следи толку Барса ајде, ама ова не е за верување. Подеднакво натпревари!?!?!?!?:tapp: Ако не знаеш имаш овде, прочитај па после пишувај.

У два саат сабајле очекуваш да ти прегледувам статистики ? WOW дури 10-тина напревари повеќе изиграл Бускетс :vozbud:. Со тоа што Туре беше месец дена беше отсутен пошо играше за слоновите на Африканскиот куп на нации. Пеп кажа на повеќе наврати дека планира да ги ротира нив двајца. А и да не ги ротира, и да го фаворизира Бускетс, па дури и Бускетс да му е вонбрачно дете на Пеп, Туре се исплаши од еден Бускетс ? ако се плашиш од конкуренција не заслужуваш да играш за тимот. Слободно играј си сеа во лига европа со "wannabe Man Utd" клубот.

Раиола: -Ибра не си оди од Барса.
Сега, кога веќе и неговиот агент потврди, Ибра сигурно останува. Така да, напаѓач веќе НЕ НИ ТРЕБА.

Ни треба само: 1 десен бек, деструкивец(ако си иде Јаја) и еден среден играч за замена на Чави и Иниеста.

момци 2 недели не бев дома имав нешто работа и незнам шо се дешава со барса може некој дами кажи шо се дешава ??? поточно од ко дојде новиот преседател од тогаш не сум во тек за барса

момци 2 недели не бев дома имав нешто работа и незнам шо се дешава со барса може некој дами кажи шо се дешава ??? поточно од ко дојде новиот преседател од тогаш не сум во тек за барса

Од кај да почнам... :)

Прво... Се појавија шпекулации дека Мата е новоит играч на Барса. Сето тоа беше демантирано.
... Наводно, Робињо може да ја засили Барса ова лето ( пак се појавија шпекулации од пишаните медиуми)....
Не поврзуваат со Озил... Играчот за врска, кој олигледно е супериорен на Светсково... Со Цеск некако стивна работата....
Наводно Кројф сакал да прави муабет соРосел ( новиот претседател), овој не му одговарал....
И последно е што најверојатно Анри и Јаја заминуваат....

Тоа е во главни црти :-)))))

--- надополнето ---

И да ќе ја заборавев можеби клучната работа.... Пеп наводно се сложил договорот да го продолжжува од година во година....

Од кај да почнам... :)

Прво... Се појавија шпекулации дека Мата е новоит играч на Барса. Сето тоа беше демантирано.
... Наводно, Робињо може да ја засили Барса ова лето ( пак се појавија шпекулации од пишаните медиуми)....
Не поврзуваат со Озил... Играчот за врска, кој олигледно е супериорен на Светсково... Со Цеск некако стивна работата....
Наводно Кројф сакал да прави муабет соРосел ( новиот претседател), овој не му одговарал....
И последно е што најверојатно Анри и Јаја заминуваат....

Тоа е во главни црти :-)))))

--- надополнето ---

И да ќе ја заборавев можеби клучната работа.... Пеп наводно се сложил договорот да го продолжжува од година во година....
фала бро :)

Иниеста - Чави - Виља... Каква акција... Тоа е клучот што Шпанците се во 1/4 финале...

edvaj cekam da go vidam Villa igrajki za Barca.Milo mi e sto igra izvonredno ko krilen napagac,toa ke otvori prostor i za Ibra

Страшен играч ви е овој Виља.Страшен играч.Браво што го земавте,ќе кине во Барселона,осеќам...Идол ми станува.:toe:

cr72.jpg

Ni CR9 ni CR7; el jugador más caro del mundo, sin títulos:tv:

Касерес само да се врати за десен бек и да најдеме замена за Туре и фит сме за следна сезона.:smir:

Касерес само да се врати за десен бек и да најдеме замена за Туре и фит сме за следна сезона.:smir:

И не би било лошо да земеме барем еден играч од средината како замена за Чави и Иниеста. Само со Кеита тешко ќе ни е.

--- надополнето ---

:tv::costumed3

какво играчиште ви е Виља браво.најдобар играч моментално на негова позиција.ни руни,ни роналдо,ни курци ни палци.:zver:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom