Мотивациското клипче на Пеп пред натпреварот со Ваљадолид. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
е да бе Валенсија со кои играчи ќе игра? :pos2:
ако остане Туре
----------------Валдез------------
Алвес---Пујол---Пиќе----Абидал
-----------------Туре-------------------
-----------Чави-------Фабрегас----
------Меси---------------------Виља----
------------------Ибра-------------------
е сега Иниеста на клупа малку незгодно е али то е![]()
Мотивациското клипче на Пеп пред натпреварот со Ваљадолид.
Фабрегас подобар од ИниестаФабрегас ако дојде е печен да грее клупа ако Иниеста не игра крило, што не сакам да се случи ...
Иниеста на клупа, тоа нема шанси да се случи, побрзо Ибрахимовиќ ќе ја грее клупата
------Меси---------------------Иниеста----
------------------Виља------------------
Фабрегас ќе треба да е смената на Чави ама додека игра чави барем уште 2 сезони Инеста може да игра на оваа позиција (лево крило). Само мака ќе ми е исто за Педро. Се покажа многу, а нема да има многу шанси за игра ако дојдат и Фабрегас и Виља.
Туре не треба да го дадат по никоја цена. Човекот е работник голем на теренот, со Бускетс не би го споредувал ич, а во споредбата со Маскерано, едноставно ќе речам Туре е покомплетен играч и ментално и физички.
Многу интересен преоден рок следува. Ако уште сега Лапорта ги донесе Виља и Фабрегас не знам што да очекувам уште од новиот претседател на лето. Што ќе ветува во изборната кампања. Кога и со овие двајца е завршена работата. Уште десен бек да се најде за резерва,a може и Асенхо за резервен голман![]()
е да бе Валенсија со кои играчи ќе игра? :pos2:
Абе со кои сака нека игра. Секако се во криза, мора да продаваат играчи. Па ако има шанса оти да не. Мислам дека Мата одлично би се вклопил во играта на Барса.
Иниеста на клупа, тоа нема шанси да се случи, побрзо Ибрахимовиќ ќе ја грее клупата
------Меси---------------------Иниеста----
------------------Виља------------------
Фабрегас ќе треба да е смената на Чави ама додека игра чави барем уште 2 сезони Инеста може да игра на оваа позиција (лево крило). Само мака ќе ми е исто за Педро. Се покажа многу, а нема да има многу шанси за игра ако дојдат и Фабрегас и Виља.
Туре не треба да го дадат по никоја цена. Човекот е работник голем на теренот, со Бускетс не би го споредувал ич, а во споредбата со Маскерано, едноставно ќе речам Туре е покомплетен играч и ментално и физички.
Многу интересен преоден рок следува. Ако уште сега Лапорта ги донесе Виља и Фабрегас не знам што да очекувам уште од новиот претседател на лето. Што ќе ветува во изборната кампања. Кога и со овие двајца е завршена работата. Уште десен бек да се најде за резерва,a може и Асенхо за резервен голман![]()
It's now official: David Villa is a Barcelona player. 40m euros
Congrats![]()