Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито нека ни е титулата и нека ни се множат!!!

Многу ми се напраи мерак што барса освоија титула.зашто се ретките тимови кои промовираат сопствена школа, убав фудбал за очи и пред се се спротивставуваат на парите кои полека полека почнуваат да го уништуваат фудбалот. да господине Флорентино Перез, ви докажаа дека парите не носат титула. Браво за Барса, браво за Пеп и неговиот концепт , браво за целокупниот тим, Меси и Чави немаше да се тоа што се да не беше цел тим зад нив. Секоја чест!!!

Честитки каталонци..Со стил ја завршивте сезоната..Би испаднала идиот ако не ви честитам,ама тоа е тоа..За нас повеќе среќа сл.пат :)

Yeeeeeeeee!!!!!!!!!! 20 та титула момци!!.. Барселона уште еднаш покажа дека не се предава.... Бидејки нема подобри од нас во Шпанија и во светот... VISCA BARCA!!!!! да ни се множат титулите

АЈДЕ МОМЦИ ЧЕСТИТО ТИТУЛА И ДА НИ СЕ МНОЖАТ .........................

VAMOS BARCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Јаја Туре изигра маестрално. Значи дефинитвно не треба да оди на трансфер листа. Да не испадне в година да ги гледаме цело време глупостиве од Бускетс.

Почнувааааааааааа.......СТАДИОНОВ:vozbud::vozbud:

Не сум во можност да пишувам редовно овие денови но за сега мора да се најде време.
Нека и е честита 20 титула на Барселона во Примера, на сите навивачи на форумот и во целиот свет.
Сега да уживаме во задоволството што ни го приреди Барса со новата титула во Шпанија.

VISCA EL BARCA !!!!!

Лани тројна,годинава единечна,до година никаква титула:pos2:(мала шала:smir:)
Најискрено ЧЕСТИТО на титулата,бидејки навистина ја заслуживте:)

Ај кога ќе има клипови на јутуб од славјето ставајте. А на Алфа? ... ДА ИМ СЕ ИЗНАЕБАМ НА СЕ ЖИВО, ЦЕЛА СЕЗОНА ПРЕНЕСУВАТ ЗА НА КРАЈ НАЈГЛАВНОТО ДА НЕ ГО ДАВАТ ... НЕКА УМРАТ СИТЕ ДО ЕДЕН !!! Ниеден линк не ми работи у пичку матер, другата сезона прославата ќе ја гледам во живо па ни свети петре нема да ме спречи. Можам да замислам сеа Heathy како се осеќа.:)

:pos2::pos2:
Меси: Оваа година не правам ништо чудно:):) Ајде Бускетс да држи говор сакаме:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom