Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Иниеста е звероња.
Иначе сеа прочитав у спорт Фабрегас се договорил со Барса.Ако отиде и он у Барса на Чави, Иниеста и Фабрегас зимање топка со полиција.:cuc:

Џонатан Дос Сантос е во списокот на Мексиканската селекција кој ќе патуваат на Мундијалот.
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Iniesta: "Ne mozam da cekam da ja proslavam titulata"

--- надополнето ---

Nekoj si afrikanec, defanzivec e na probi vo Barca.
Neka dojde, bi bilo super. Deckoto se vika Siyanda Xulu i ima 18 godini.

--- надополнето ---

Inaku za utre, ocekuvam so ovoj sostav da izlezeme:

---------------Valdes---------------

-Dani-----Pique--Puyol-----Abidal-

---------vnukot na Johan----------
----Toure---------------Iniesta----

-Messi-----------------------Pedro-
---------------Bojan----------------​

Samo mesto Toure, Keita moze da igra. Toa e moeto mislenje makar so za da go pogodis sostavot na Pep treba da si vnuk na baba Vanga.

Тиери Анри потпиша со Њу Јорк Ред Булс. На печалба замина :)

Со среќа нека му е, нек му се угоде.

Додека не видам на официјална дека Анри заминал не верувам. :)

abe ne znam so se mislite uste koga se znaese uste mnogu odamna deka anri zaminuva od barsa letovo,a eve sega vike i znaeme kade ke ode

нема потреба да остани пошто не игра.ваму барем че игра и пари големи че си зема :)

--- надополнето ---

Денес тренирале на дожд. Кеита се вратил на тренинг што значи дека би требало да стартува во недела.
Балотели не го сакам во тимот, според мене за ова лето доволно е да дојде Виља, да најдеме замена за Дани и да дојде Цеск, неопходен ни е како замена за Чави и Иниеста кој барем оваа сезона полопвина ја пропушти поради честите повреди.
Еве ја последната изјава на Цеск...

[/B]
[/B]
Оти замена за Дани?! или дека неможи никој со меси и чави да ги замени во светот и дека најјака десна страна во светот се ;)

Оти замена за Дани?! или дека неможи никој со меси и чави да ги замени во светот и дека најјака десна страна во светот се ;)
Ај бе Алвес ли е добар?Нели прочита дека ќе иде во Челзи,мора да му се најде замена!

Некои едноставно не знаат, што е замена.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom