Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
God please kill me:tapp:

Utre ocekuvam slavje i shampionska titula :toe:

Se nadevam ke bide podgotven Iniesta :vozbud:

Naredna sezona da bide zdrav i vo forma , sigurno ke blesne na svetskoto vo Juzna Afrika :)

Меси: Никогаш нема да ја напуштам Барселона

15porbn.jpg

Taka treba, lavu nas! :) :) :)

Ова со наводниот преддоговор е старо, јас мислев официјален договор со јенките да не потпишал. Се надевам ке се официјализира деновиве.

П.С. Дресовите за наредната созона:
foto_434816_CAS.jpg

Разликата се црвените шорцеви и чорапи и краѓната во ретро стил од 80-тите.

^
badboy, prestani da si razgovaras sam so sebe. napravi uste 2-3 profila da ti bide pointeresno. :tapp:

Ова со наводниот преддоговор е старо, јас мислев официјален договор со јенките да не потпишал. Се надевам ке се официјализира деновиве.

П.С. Дресовите за наредната созона:
foto_434816_CAS.jpg

Разликата се црвените шорцеви и чорапи и краѓната во ретро стил од 80-тите.
Домашните дресови наликуваат на тие во 2006.
:vozbud:

нема потреба да остани пошто не игра.ваму барем че игра и пари големи че си зема :)

--- надополнето ---

Оти замена за Дани?! или дека неможи никој со меси и чави да ги замени во светот и дека најјака десна страна во светот се ;)

Дани моментално е најдобриот десен бек во светот, тоа е факт. Зборот ми беше ЗАМЕНА за резерва да биде, во случај на повреда на Дани немаме соодветна замена за него, како што е Максвел за Абидал.... Годинава Пујол го заменуваше, меѓутоа мислам дека Пујол е во години и не смееме наредната година да се надеваме на него како замена на Дани...

Ајде бе... како така проценивте од една сезона дека Ибра слабо игра? Не треба да се адаптира? Анри кога дојде во првата сезона подобар да не беше? Па видовме лани... Факт е дека ако не беше Ибра немаше бидеме овде каде што сме. Сетете се само во колку натпревари неговите голови беа клучни... кога го реши класикото беше најдобар, сега е само еден слаб играч?:tapp:

Стварно претерувате околу Ибра!

Кога Пеп не вели дека не чини тогаш кој сме ние да му кажеме нему дека Ибра е слаб.

Сигурно Ибра ќе игра кај нас наредната сезона,а јас очекувам да даде многу голови.

Кога оваа сезона кога не беше во форма успеа да даде 20 гола....тогаш што да очекуваме за наредната :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom