Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
141rqtf.jpg

ова нешто љубов или мене ми се чини ? :smir:

kakva vrska ima privatniot zivot so fudbalot? :uvo:

141rqtf.jpg

Благо оном ко те имааа :D:D

значи затоа Ибра ја загубил формата.....го мачеле љубовни проблеми:pos2::pos2::pos2:

Еве ја реакцијата на Ибра..Ја средил добро новинарката
Ибра за една новинарка: Дојди кај мене па ќе видиш дали сум геј!
Дојди со својата сестра кај мене дома па двете ќе видите дали сум геј, и рекол изнервираниот Златан Ибрахимович на новинарката на една шпанска емисија.
Откако во јавноста се појави слика на која Златан Ибрахимович го држи клупскиот колега Жерард Пике за рака, а Пике го допира шведскиот репрезентативец по лицето, стигна и првата многу бурна реакција.
"Дојди со сестра ти кај мене дома па ќе видиш дали сум геј" - и рекол Ибрахимович на една новинарка на шпанска емисија.
Инаку, Жерард Пике неодамна беше прогласен за најсекси маж во Каталонија, а Златан е во брак со Хелена Сегер со која има и две деца. Од Барселона во јавноста пуштија соопштение дека 'клубот не коментира ирелевантни ситуации'.

Која екипа ќе ја тепа или игра нерешено против Барса сите фанови на Реал се изебани од таа екипа за 100 денари во знак на благодарност.:pos2:

Хахаха...Ибра ѕвер!
Иначе кој е за организирано гледање на последната утакмица?

Хахаха...Ибра ѕвер!
Иначе кој е за организирано гледање на последната утакмица?

Ајде бе брат би било супер. Дај да се изброиме колку сме, од каде сме, па да се збериме каде би било најблиску.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom