Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Замена во мојот коментар се мисли на стандарден првотимец свакам дека мора да се има за повредеда ама кој добар играч ќе сака да дреме на клупа да чека некој да се повреди

E, toa da. Za sreka ne sme takov klub koj ke nakupuva eden kup zvezdi, pa edni ke mora da sedat i da great klupa. Kako komsiite od Zadrid, platija 35 miliona za Benzema da bide zlatna zamena.

P.S.
Cestito 800 strani od temava :tv:

Бускетс нема да игра утре поради 5 жолти картони. :vozbud:

Busquets’ yellow card against Villarreal was his fifth and means he will be suspended for Tuesday’s game against Tenerife. The Catalan midfielder was the protagonist in a confusing incident when he was subbed by Guardiola, as the ref appeared to be showing him his second yellow, when in fact it was for the Villarreal player Llorente, according to the ref for: “grabbing an opponent as he was leaving the pitch in an attempt to make him leave immediately”.

Иначе heathy доби некоја награда да оди во Барселона или? Не ве разбрав убаво.:) Во секој случај брат да си поминеш убаво.:)

Ви кажав јас дека нема да игра Бускетс утре, иако не заработил црвен знаев дека има 5 жолти.Јас лично повеќе сакав да не го гледавме со Севиња, а тој е невидена среќа и до сега не е пропуштил дерби:tapp::tapp:

Ако некој сака да му купам дрес од Барселона... нека ми пише порака и нека пуште на сметка пари најкасно до 10ти мај :))

:kesa:

P.S. heathy, NAJubavo da si pomines( vo toa nema somnez) vo najubaviot evropski grad.

blagodaram boki... se nadevam deka i ti eden den ..NE se nadevam.. siguren sum deka ke ja osetis magijata na barcelona...

I uste ednas ako saka nekoj dres neka pise i najkasno do 10ti pari da mu pusti :)

Не го гледав натпреварот, али по она шо можев да го забележам од хајлајтсите, солидно одиграле момците, Чави мен оф д меч...
Крајот е многу близу, утре нормално очекувам победа, Чави ако не е спремен не треба да се форсира.
Во сабота е последниот клучен натправар сезонава....
Ако ја добиеме Севиља титулата останува во Каталуња. Реал очекувам да ги добие сите натправари до крај.

Јас мојот од Меси,сосе се(го имам постирано на некоја страна претходно)78 евра го земав!

Еве го:
12944_1143471918938_1591692349_30356377_1245642_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom