Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе да ми каже некој..Трајката нели доби жолт против интер...и нема да може да игра во среда или јас грешка сум нешто?

Mislam deka prv zolt mu e :))

Poarno da go pustat 90+ neka napravi start barem u finale da ne go gledam :D

Абе да ми каже некој..Трајката нели доби жолт против интер...и нема да може да игра во среда или јас грешка сум нешто?

Грешка си :)

Иако доби жолт картон сепак нема 3 жолти картони.

Грешка си :)

Иако доби жолт картон сепак нема 3 жолти картони.

Пу (упс без плукање ќе кркам казна...:) ) јазк...Ај да се надеваме дека Туре ќе ќе го одигра мечот во среда...оти Трајко ептен потфрли

Пу (упс без плукање ќе кркам казна...:) ) јазк...Ај да се надеваме дека Туре ќе ќе го одигра мечот во среда...оти Трајко ептен потфрли

Мислам дека Пеп знае кој му треба за во среда така да јас речиси сигурен сум дека со Ѕуре ќе го започнеме мечот.

И јас сум Туре да го почне мечот ама да е на неговата природна позиција. DM позиција, според FM кажано :) а Бускетс на клупа. Добра атмосфера се прави пред натпреварот, сите позитивно да мислат и нема кај да бега финалето на Бернабеу :)

I ja bi sakal da pocne ture..ali sve zavisi od pep..ama siguren sum deka ture ke go stai..zs vcera super odigra, a i se razbira..We`re going to Madrid !!!!!!!!! btw. cestito pobeda :D

Сите сакаме средината да биде со Чави-Туре-Кеита, моментално тоа ни е најсилната средина со која располагаме, али мислам дека Пеп ќе започне со Чави-Бускетс-Туре во среда.

Сите сакаме средината да биде со Чави-Туре-Кеита, моментално тоа ни е најсилната средина со која располагаме, али мислам дека Пеп ќе започне со Чави-Бускетс-Туре во среда.

Да можно е и оваа,така што на Туре би имал поофанзивна улога!

Туре би можел да се снајде добро на таа позиција, но сепак Бускетс ми е трн во око. :)

Aman be, kakvi botovi sme bile. Denes mu e rodenden na Johan Krojf.

HAPPY BIRTHDAY, JOHAN
Johan_Cruijff_golfer_cropped.jpg

cruyffretrat.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom