Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ni najmalku sum zadovolen od igrata na Barca no ne gi prifakam greskite na sudijata i nemozam da se pomiram so toa... ne deka mi e krivo deka izgubivme i da ne zgresese pak ke izgubevme ama ne so ovoj rezultat... tolku od mene i nejkam vise da komentiram(a i nema) da komentiram do sreda zatoa sto se nerviram se nadevam na dlaboka pobeda vo sreda i togas ima da ubijam nekolku Interisti Lol!
Се сложувам со тебе 2-1 реално за интер неземајки предвид дали имаше пенал или немаше.Ма ке го решиме во реванш интер и ке ја исправиме оваа неправда.А за овие што јадат г...а овде против БАРСА нек продолжат да јадат од својата омилена храна ама на друго место.

Да изгубевме со 1-0 воопшто немаше да се крева волку прашина, 3-1 изгледа малце страшно, но тоа ти е исти кур како и 1-0, сакал нејкел и вака и така ќе мора да се постигнат минимум два гола, без ниту еден да се прими, за да се иде даље. :wink:

Уживајте бе, се ќе биде, оптимист сум за на нашата писта, ќе им приредат пекол на 28-ми, 2 гола мора да влезат.... :)

Само искрено, се надевам дека Туре ќе биде во први 11.

Добро бе веќе ебаго остајте ги коментарите за судиите!

Верувајте во овој тим,верувајте во Пеп...на Камп Ноу ќе им биде пекол на Интер...

Не е некоја недостижна предност...можеме да дадеме 2 гола.

i jas sakam ture da bide prva mojot sostav vaka izgleda

-------------------------valdez-----------------------
alvez---------pike-----------------milito---------abidal
------------xavi---------ture--------keita------------
-----messi---------------IBRA-----------pedro/anri---

veruvam vo barca i sum 100% siguren deka odime ponatamu

VIVA LA BARCA MAS QUE UN CLUB

Заборајте го веќе овој меч, ќе се иде на победа од 2-0 и готово не зборете судии ова, она било криво.. Било и поминало треба да се глеа напред. Иначе составот за Ксерез така некако го очекувам:

----Валдес----
Пујол---Чиги---Маркез---Максвел
Јаја---Џонатан---Кеита
Џефрен---Бојан---Анри

Не треба да ризикуваме ич, играме со најслабиот тим во Примера и и треба да ги одмараме клучните играчи за со Интер.

Заборајте го веќе овој меч, ќе се иде на победа од 2-0 и готово не зборете судии ова, она било криво.. Било и поминало треба да се глеа напред. Иначе составот за Ксерез така некако го очекувам:

----Валдес----
Пујол---Чиги---Маркез---Максвел
Јаја---Џонатан---Кеита
Џефрен---Бојан---Анри

Не треба да ризикуваме ич, играме со најслабиот тим во Примера и и треба да ги одмараме клучните играчи за со Интер.

Знаеш колку титули се изгубени вака???

Ксерез е натпревар со иста важност како и сите други. Има време за Интер до среда ехеее...

.

Па ако мислеше дека барам оправдување за поразот грешка си,
и сам напишав дека заслужено изгубивме...

Инаку сега многу екипи се во ваква слична состојба, со повредени играчи и замор..зошто се ближи крајот на првенствата...
И многу од играчите можеби и се чуваат сега од повреди, затоа што на лето има и светско првенство..а тоа никој не би сакал да го испушти.

За крај..ако помине Интер, во финале навивам за нив...барем Пандев да земе титула :)

Не не воопшто не ми беше тоа поентата како бараш оправдување..оправдувањето за поразот на барселона според мене се состои од три причини
1) долгиот пат до милано 12 часа каде играчите ги исцрпи(без разлика во какви автобуси се возат 12-13 часа се многу да бидиме реални)
2) одличната игра на интер во средината(како што кажа star_dust) со ограничувањето на бускетс и на чави од месси го направија месси безпомошен и барселона безопасна)
3) и третиот гол на милито беше минимален оффсајд каде помошникот беше погрешно поставен..а де продолжеше резулатот 2-1 ќе беше можеби подруго никој не знае

Иначе за пеналот како што кажав ми е смешно да коментирам очигледно тука има уште заслепени како господинот(FCB10) кој е сигурен дека беше пенал а не гледа како алвес се фрла на тревникот на никаков контакт(каде снајдер немаше намера да фаулира и навреме ги тргна нозете)..и се извинувам ама она на алвес ако беше пенал тогаш на секој натпревар по 3 пенали нека се свират а за челзи лани не 4 не 5 туку 10 пенали имаше на натпреварот против вас..(а според мене само раката на пике беше пенал на минатогодишниот дуел против челзи)..нема врска не сакам да отворам стари рани со среќа во среда и некако победи подобриот..

Знаеш колку титули се изгубени вака???

Ксерез е натпревар со иста важност како и сите други. Има време за Интер до среда ехеее...
Не ме зезај, со Б тим да излеземе 3-0 ќе го ебеме Ксерез.:toe:

Ima li igraci pod zakana da nemozat da nastapat na eventualnoto finale vo Madrid ako dobijat zolti kartoni na revansot?

ова треба да се повтори ништо повеќе...

Capture.jpg

siguren sum deka pep ke pocne so recisi najsilniot sostav protiv kserez,bidejki 2 natprevara nemozime da pobedime i ne veruvam deka ke pocne so mnogu izmenet sostav

samo neznam kolku e pametno da igrame so ibra vo napadot protiv inter,moe mislenje e toj da si sede na klupata pa podocna da vleze.taka mislam deka ke e podobro

Почнал да кружи меил деновиве низ Каталонија.
Причина: Мобилизација на фановите и упатство како да се однесуваат на натпреварот со Интер.

Еве ја содржината:

Dear society members and azulgrana supporters. We have had a year and a half enjoying a spectacle that none has seen before when it comes to the football field. We have lived in opulence and excess, thanks to a team that has given us the best months of our lives and that has made us feel proud of the colors we all wear in our hearts.
The team is tired and at times it seems brought to a standstill, but it is neither dispirited or, even less, defeated. This team has yet to say the last word. Do not doubt them!

Now it is our turn. It is the turn of the supporters — who are something proper, civic but well-off — to show our appreciation for what we have lived by making Camp Nou a Hell for Inter this coming 28th of April.
Those that go to the stadium should go three hour before, dressed in the Barça colors and making an atmosphere. In addition, those that cannot go can also collaborate by decorating their balconies, windows, or whatever they can.
Barcelona and all of Catalunya has to dress in azulgrana! We owe it to the club, to the team, to the technical staff, and to Pep Guardiola! Now they need us! We will go through! We’ll see you in Madrid!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom