Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
siguren sum deka pep ke pocne so recisi najsilniot sostav protiv kserez,bidejki 2 natprevara nemozime da pobedime i ne veruvam deka ke pocne so mnogu izmenet sostav

samo neznam kolku e pametno da igrame so ibra vo napadot protiv inter,moe mislenje e toj da si sede na klupata pa podocna da vleze.taka mislam deka ke e podobro

Pep mora da se sredi malce vo vrska so Buskets ne smee da gi potceni Kserez.

ова треба да се повтори ништо повеќе...

Capture.jpg

Гвардиола капитен:vozbud::vozbud:
Ван Гал тренер:smir:
Финале помеѓу нив???:vozbud::vozbud:

Почнал да кружи меил деновиве низ Каталонија.
Причина: Мобилизација на фановите и упатство како да се однесуваат на натпреварот со Интер.

Еве ја содржината:

Dear society members and azulgrana supporters. We have had a year and a half enjoying a spectacle that none has seen before when it comes to the football field. We have lived in opulence and excess, thanks to a team that has given us the best months of our lives and that has made us feel proud of the colors we all wear in our hearts.
The team is tired and at times it seems brought to a standstill, but it is neither dispirited or, even less, defeated. This team has yet to say the last word. Do not doubt them!

Now it is our turn. It is the turn of the supporters — who are something proper, civic but well-off — to show our appreciation for what we have lived by making Camp Nou a Hell for Inter this coming 28th of April.
Those that go to the stadium should go three hour before, dressed in the Barça colors and making an atmosphere. In addition, those that cannot go can also collaborate by decorating their balconies, windows, or whatever they can.
Barcelona and all of Catalunya has to dress in azulgrana! We owe it to the club, to the team, to the technical staff, and to Pep Guardiola! Now they need us! We will go through! We’ll see you in Madrid!

moze prevod:smir:

Во глобала пишува дека Пеп ги повикува сите фанови на Барселона да направат жешка атмосфера, и дека сеуште Барса не го кажала последниот збор. Ретко кои екипи излегле со позитивен резултат од пеколот наречен камп ноу, и дека 95 посто од противниците си заминувале со 2-3 гола негатива. Кој не можел да дојде на натпреварот да излегле на прозорците низ Барселона, а и низ цела Каталонија зошто сечија подршка била добредојдена.

Луд е жими се.:pos:

Иначе на натпреварот со Ксерез не очекувајте Пеп да експериментира со составот. Ќе излезе со најсилен состав за чисто онака да им ја врати самодовербата на играчите, пред огненото крштевање со Интер. Во сабота очекувајте го најдобриот напад со Меси, Ибра, и Педро напред.

Иначе на натпреварот со Ксерез не очекувајте Пеп да експериментира со составот. Ќе излезе со најсилен состав за чисто онака да им ја врати самодовербата на играчите, пред огненото крштевање со Интер. Во сабота очекувајте го најдобриот напад со Меси, Ибра, и Педро напред.

НЕ! Мислам дека Пеп нема да си дозволи да ризикува еден Меси, еден Педро на натпревар со последниот во лигата, а среда го очекува мечот на сезоната. Зошто да ги ризикува овие тројца, кога можи едноставно да ги пушти Бојан, Анри..

Во глобала пишува дека Пеп ги повикува сите фанови на Барселона да направат жешка атмосфера, и дека сеуште Барса не го кажала последниот збор. Ретко кои екипи излегле со позитивен резултат од пеколот наречен камп ноу, и дека 95 посто од противниците си заминувале со 2-3 гола негатива. Кој не можел да дојде на натпреварот да излегле на прозорците низ Барселона, а и низ цела Каталонија зошто сечија подршка била добредојдена.

Луд е жими се.:pos:

Само една мала поправка, Пеп НЕ го напишал мејлов. Ова е дело на некој фан на Барса, веројатно од еден од многуте фан клубови на Барса во Каталонија. :smir:

дечки ме немаше неколку дена бидеки имав проблем со пцво сеа го средив конечно може да се рече ... шо има ново ??? со xseres очекувам победа а за дуелот со интер уште не е решено за патникот во финале јас барем така мислам ако постигниме во прво полувреме гол ке биде пеколно во второ но само да не примиме гол и сигурен сум дека нема да примиме гол :smir:

На прв поглед сите фанови се истуривме на судиите и на нивните грешки. Никој нема да одрече дека немало грешки, но тоа не е оправдување за лошата игра на Барселона..
Многу ќе си помислат Гвардиола „изигра“ лошо вечерва. НЕ! Гвардиола не изигра лошо, Мурињо изигра ПРЕДОБРО! Барселона за прв пат после долго време, не само што беше поразена, БЕШЕ НАДИГРАНА!

Во среда очекувам да се разбуди КАТАЛОНСКОТО во нас, да им покажеме на интерашите како се сака и како се навива за својот клуб, да им ја покажеме силата на Барселона.

Барса ќе тепа.. прашањето е колку повеќе од два гола ќе примат? :-)

П.С.
...во среда, каде и да бидеш, од утро до новото изгрејсонце, БИДИ ВО БОИТЕ НА БЛАУГРАНА, со каков било детал...а ако имаш неколку дреса, облечи го сино-црвениот, биди позитивен како и секогаш, подари им на сите околу тебе позитивни вибрации, имај љубов, биди насмеан и весел, ЗОШТО ОВА ЌЕ БИДЕ ТВОЈ ДЕН, ТВОЈА ВОЛШЕБНА НОЌ, во која ќе се спојат сите желби, мисли и моќ во една точка . . . место на најважната победа досега, фокус на најубавата игра . . . биди подготвен да играш и ти со сите на планетава со кои ја делиш истата енергија, со кои ја создаваш позитивната експлозија за само еден миг...СРЕДА 20:45...

Ова е вистинскиот испит за Гвардиола и компанијата... Ова е меч за докажуваме... ова е меч да докажеме кој владее со светот. Да докажеме дека епитот најдобри во историјата не го носиме ради реда!!!!

Visca el Barca, Visca CATALUNYA !!!

p11106921.jpg

Значи постеров е :vozbud: Кои само типци можат да се видат тука.... Просинечки, Стоичков, Коуто, Витор Баиа, Бускетс(татко му на трајче), Фиго , Де ла Пења, Пеп, Луис Енриќе, Бакеро, Блан, Надал, Амор, Роналдо.... Сер Боби Робсон и познатиот негов преведувач Жозе "Специјалката" Мурињо. :pipi:

p111061272014470.jpg

Копиљ... :back:

Ibrahimovic: “We are better and the favourites…We will qualify!

ja mu veruvam:pipi:

off: znae li nekoj zs Victoranius izbrisal profil?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom