Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ме збуни со тоа 'вас' - за кои навива Батистута, а му ги гледам на банерот само Фиорентина и Реал :smir:

Таа година во плуфинале игравте со Валенсија. Изгубивте 4:1 или 4:2 на Местаља и победивте 2:1 на Ноу Камп.
точно во 2002 беше со нас во полуфинале тогаш мислам дека беше 2:2 на ноу камп и 4:1 во мадрид...
ти потенцирав точно за кој навивам :pipi:

Ова е вистинскиот предизвик за Барселона, ова е најтешкиот испит за Гвардиола... ДА СЕ БИДЕ ИЛИ НЕ?! вистинскиот одговор е скриен во душата на играчите, во нивната мотивација и волја. Го правеле тоа многу пати, убеден сум дека ќе го направат повторно на задоволство на сите нас! Камп Ноу нека ГРМИ!

Да додадам дека оваа ќе биде мотив плус!

Чави одигра добро...даде добри топки кои не знаеја да ги искористат,на Педро му даде добар пас но тој каснеше со шутот и беше изблокиран!

Гвардиола направи само една грешка во пресрет на овој натпревар..АНРИ

Натпреварот е само доказ колку ни фали дон андрес. одбраната како и секогаш, после поволен резултат трчат во напад :) брзите играчи на интер успеаа да ги искористат нафрлените топки и контрите и не совладаа...

Голот од офсајд нема да го коментирам, за судијата е дел од секундата и тешко се приметува тоа :) Со пеналот искрено, не можам да се помирам...

The Special One уште еднаш се докажа дека владее во менаџерските води, капа доле! Го неутрализира ПРЕД СЕ Чави - архитектот во акциите на барса... после златан, кој делуваше изгубен на терен и на крај меси :)

Ова е вистинскиот предизвик за Барселона, ова е најтешкиот испит за Гвардиола... ДА СЕ БИДЕ ИЛИ НЕ?! вистинскиот одговор е скриен во душата на играчите, во нивната мотивација и волја. Го правеле тоа многу пати, убеден сум дека ќе го направат повторно на задоволство на сите нас! Камп Ноу нека ГРМИ!

Само тука ќе те поправам....го неутрализираа прво Меси, не Ибра....

Кога се неутрализирани Чави и Меси, Ибра е изгубен автоматски....

believe.jpg

Јас сакам само ова да го додадам:smir:

Верувајте во најдобрите во историјата:vozbud:

Уште пред натпреварот реков не очекувам ништо од Ибрахимович. Го знаат предобро поранешните соиграчи, башка Лусио е феноменален одбранбен.

Лошото е што кога не игра Ибрахимович нема кој да шутира со глава или да спушти топка, а кога игра па се форсирааат високи топки само заради него, а на никој друг тоа не му одговара.

Уште пред натпреварот реков не очекувам ништо од Ибрахимович. Го знаат предобро поранешните соиграчи, башка Лусио е феноменален одбранбен.

Лошото е што кога не игра Ибрахимович нема кој да шутира со глава или да спушти топка, а кога игра па се форсирааат високи топки само заради него, а на никој друг тоа не му одговара.

Ибра е корисен бидејќи отвора простор...но вечерва на кого да му отвори!! На Меси кој играше далеку од 16 метри.

Мислам дека на реваншот Меси ќе игра поистурен и играњето на Ибра може да му користи многу.

Видовте кога влегуваа на терен значи на излез од соблекувалната шо праеше судијата со играчите на Интер?
Глеав на Скај Калчо и даваа додека беше полувреме и овој си муабетеше со нив ..онака другарски ги мава по рамо у стилу( ај ќе средиме за вас )
Ме накурчи чоеков денес ..ептен... Пујол фаулира и попушта под притисок на играчиве и му дава жут после 10 мин ... :tapp:

Не коментирам ни судии, ни ништо.Кратко... има уште 90 мин

Видовте кога влегуваа на терен значи на излез од соблекувалната шо праеше судијата со играчите на Интер?
Глеав на Скај Калчо и даваа додека беше полувреме и овој си муабетеше со нив ..онака другарски ги мава по рамо у стилу( ај ќе средиме за вас )
Ме накурчи чоеков денес ..ептен... Пујол фаулира и попушта под притисок на играчиве и му дава жут после 10 мин ... :tapp:

Mourinho-Portugal
Sudijata-Portugal

interesno

Меси беше премногу назад за да го прави тоа што знае. Не знам.. денес некако ми делуваше млитаво, анемично и без желба.. едноставно со покриен Чави немаше и со кого да игра.

Ибра е корисен бидејќи отвора простор...но вечерва на кого да му отвори!! На Меси кој играше далеку од 16 метри.

Мислам дека на реваншот Меси ќе игра поистурен и играњето на Ибра може да му користи многу.

Абе во основа тоа е прашање на вкус, јас цело лето бев против негово купување и мрчев постојано дека не им е потребен. Тогаш реков дека посакувам да ме демантира, но не знам што да кажам. Факт е дека постигна неколку клучни голови сезонава, но факт е дека играта со него е далеку поспора и се отстапува од ланската игра која донесе 6 титули.

Судијата згреши за голот што го постигнавме од офсајд, али и му досуди офсајд на Милито што не беше офсајд... пенал немаше и не го слушате коментаторот глуп беше како куров, се виде дека Снајдер ја крена ногата нагоре и судијата тоа убаво го виде и затоа му даде жолт на Алвес....

Него кај беа тие што им зборев за Меси а ме направија дека неам поим од фудбал? Се виде семоќниот, вонземјанецот или како и да го нарекувавте... Знае да игра али ако не игра Барса не игра ни ОН, ФАКТ !!!...

очекувам уште еден интересен натпревар и нека победи и таму подобриот...

Вака беше и кога играа со Арсенал... Кој беше тој Меси ? у чив џеб е Меси?
аххх бе... Животот дава шанса на луѓето да учат од грешки...ама некои не сфаќаат па и со 4 гола да им го докажеш тоа..

Судијата згреши за голот што го постигнавме од офсајд, али и му досуди офсајд на Милито што не беше офсајд... пенал немаше и не го слушате коментаторот глуп беше како куров, се виде дека Снајдер ја крена ногата нагоре и судијата тоа убаво го виде и затоа му даде жолт на Алвес....

Него кај беа тие што им зборев за Меси а ме направија дека неам поим од фудбал? Се виде семоќниот, вонземјанецот или како и да го нарекувавте... Знае да игра али ако не игра Барса не игра ни ОН, ФАКТ !!!...

очекувам уште еден интересен натпревар и нека победи и таму подобриот...

А кој играч игра ако не игра тимот??? Има некој таков на вакви натпревари?? Кажи, ја барем не знам....

Не може еден играч да носи екипа....никојпат го немало тоа! ФАКТ!

А кој играч игра ако не игра тимот??? Има некој таков на вакви натпревари?? Кажи, ја барем не знам....

Не може еден играч да носи екипа....никојпат го немало тоа! ФАКТ!

Ко го тепавте Арсенал, кога не тепавте нас, тој играч беше МЕСИ за вас! Вонземјанец шо давал многу голој, шо не се запирал. Е сеа, 2 утакмици нигде го нема па никојпат немало играч шо можи да носи екипа кажувате. А бе ајде! :jaj:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom