Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога сме кај тоа веќе.....за Барса ли ќе навиавте бе Мадристи?????

Ќе бидам неутрален али ќе имам повеќе симпатии кон поатрактивниот фудбал. Фер одговор а?:baeh:

^Абе доста со такви коментари... биди искрен и кажи колку ќе се радуваш ако интер шибне гол? а? :tv: ај ај сеа... :back:

^Абе доста со такви коментари... биди искрен и кажи колку ќе се радуваш ако интер шибне гол? а? :tv: ај ај сеа... :back:

Ќе извлечам поука од Арсенал и нема да се радувам до крај на утакмицата :helou:
Дадоа гол само ме поденаа да се радувам али го испија апчето

Ќе извлечам поука од Арсенал и нема да се радувам до крај на утакмицата :helou:
Дадоа гол само ме поденаа да се радувам али го испија апчето
и тоа шо викаш...боље ти е чекај си до крај...па ако е пишано ќе се израдуваш,а ако не запишал Месијата така ,ништо..догодина

:wink:

и тоа шо викаш...боље ти е чекај си до крај...па ако е пишано ќе се израдуваш,а ако не запишал Месијата така ,ништо..догодина

:wink:

Каква ќе биде волјата на "севишниот" така нека е. :pos2:

Утре не очекувам многу од Ибра со оглед на тоа дека го познаваат играчите и Лусио сигурно одлично ќе го чува. Најслаба точка на Интер е веројатно левата бековска позиција, каде што најверојатно ќе дејствува Меси.
Како и да е не очекувам ништо да биде решено на првиот дуел.

ako eden naviva4 od real posakuva barca da pobedi jas 4e se frlam pod voz tie se molat da izgubime da odpadnime sto vi e na vam.setoa ovdeka so pisuvaat e 4isto onaka licemerski veruvaj te mi:smir:

ako eden naviva4 od real posakuva barca da pobedi jas 4e se frlam pod voz tie se molat da izgubime da odpadnime sto vi e na vam.setoa ovdeka so pisuvaat e 4isto onaka licemerski veruvaj te mi:smir:

Искрено ќе ти кажам дека лани бев за вас...единствено нешто што го мразам повеќе од Барса е Фергусон.Но оваа година играте на нашиот стадион и не би било хумано тука да ја освоите втората титула по ред :back:

Младинците на Барса, Тиаго Алкантара (1) и Рубен Рокхина (2) ги постигнале трите од четирите гола за репрезентацијата наШпанија до 19 год во нивната победата против Азербеџан, а дури 6 играчи од младинските категории на Барса биле стартери на тој натпревар. :)
Уште еден доказ за јачината на Ла Масиа

lele kolku se bolni naviva4ive od inter to 4udo nesto e :tapp::tapp::tapp:
barem pojdete i nostradamus od grob stanete go i prasajte go dali 4e ne pominte :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom