Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пак им го натепа играч на Барса :pos2:

Најнезгодната екипа за нас во ЛШ е надвор од конкуренција, така да оние што останаа не би требало да се проблем за нас. АМА...прво утре треба да си ја завршиме задачата против Штутгарт.

Најнезгодната екипа за нас во ЛШ е надвор од конкуренција, така да оние што останаа не би требало да се проблем за нас. АМА...прво утре треба да си ја завршиме задачата против Штутгарт.

Не викај два-пати. Најнезгодната екипа остана, опточно најнезгодниот тренер остана. Виде денеска Челзи не мрднаа. Не ми јасно како му успева ама кога ќе постави он тактита се е можно. Може и центарот да не го поминеш + Лига на Шампиони е ова и секој од секого може да изгуби и секој секого може да го победи:toe:
Ама тоа не е грижата. Нашата грижа е е Штуттгарт и тоа како да се запре Какау, ако успееме него да го запреме мислам дека нема да имаме проблеми:smir:

Не викај два-пати. Најнезгодната екипа остана, опточно најнезгодниот тренер остана. Виде денеска Челзи не мрднаа. Не ми јасно како му успева ама кога ќе постави он тактита се е можно. Може и центарот да не го поминеш + Лига на Шампиони е ова и секој од секого може да изгуби и секој секого може да го победи:toe:
Ама тоа не е грижата. Нашата грижа е е Штуттгарт и тоа како да се запре Какау, ако успееме него да го запреме мислам дека нема да имаме проблеми:smir:

Мислиш Интер? Не потценувам ама без Меси и Ибра ги скинавме бе брат. Иако со Снајдер во игра а сега и со Пандев би имале многу покреативна игра, сепак мислам дека не би биле проблем. Единствено Манчестер не се посакувани сега за сега, друго што и да се падне не е проблем. ИАКО...малку ме фаќаат нерви за утре...требаше да си ја завршиме работата на гости, сега да не му ја мислам.

abe aj ostajte go stutgart:) nz od kade taa nervoza,siguren sum deka ke se izgubat niz terenot.Znaeme kako pomina lani oni koi remiziravme u prv odnosno vtor duel(osven Chelsea).Taka da mislite mu ja na zdrepkata.Ja posakuvam da ni padne Inter,onaka da gi spustime na zemja posle vecerasnava euforija.

Утре очекувам овој состав:
------------Валдес------------

Алвес--Пике-Милито-Максвел

Чави-------Туре-------Иниеста
----------(Бускетс)----------

Меси----Ибрахимович----Анри

abe aj ostajte go stutgart:) nz od kade taa nervoza,siguren sum deka ke se izgubat niz terenot.Znaeme kako pomina lani oni koi remiziravme u prv odnosno vtor duel(osven Chelsea).Taka da mislite mu ja na zdrepkata.Ja posakuvam da ni padne Inter,onaka da gi spustime na zemja posle vecerasnava euforija.

Jas sakam Barsa i Inter vo finale :vozbud:
Na Santjago Bernabe -da puknat dusmanite :pipi:

А да баталиме барем до утревечер кој посакуваме за понатамошен противник?:smir:

Jas sakam Barsa i Inter vo finale :vozbud:
Na Santjago Bernabe -da puknat dusmanite :pipi:

Барса-Лион финале бе:vozbud::vozbud:Така ќе пукнат душмани. Баш ме интересира Мадриѓаниве у тој случај за кго ќе навива:)

Барса-Лион финале бе:vozbud::vozbud:Така ќе пукнат душмани. Баш ме интересира Мадриѓаниве у тој случај за кго ќе навива:)

Јас би сакал ЦСКА-Лион финале па да ве видам за кој ќе навивате:pos::pos:

Не се секирајте,ќе го дочекаме и тој ден,кога ќе го земеме пехарот сред Мадрид.:tv:
После елиминацијата на Челзи сум сигурен дека ќе освоиме ЛШ и оваа сезона!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom