Chapstick
Сам свој психолог
Ајде бре даворе иди си у твојо фан клуб треси си зелени!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најнезгодната екипа за нас во ЛШ е надвор од конкуренција, така да оние што останаа не би требало да се проблем за нас. АМА...прво утре треба да си ја завршиме задачата против Штутгарт.

Не викај два-пати. Најнезгодната екипа остана, опточно најнезгодниот тренер остана. Виде денеска Челзи не мрднаа. Не ми јасно како му успева ама кога ќе постави он тактита се е можно. Може и центарот да не го поминеш + Лига на Шампиони е ова и секој од секого може да изгуби и секој секого може да го победи
Ама тоа не е грижата. Нашата грижа е е Штуттгарт и тоа како да се запре Какау, ако успееме него да го запреме мислам дека нема да имаме проблеми:smir:
nz od kade taa nervoza,siguren sum deka ke se izgubat niz terenot.Znaeme kako pomina lani oni koi remiziravme u prv odnosno vtor duel(osven Chelsea).Taka da mislite mu ja na zdrepkata.Ja posakuvam da ni padne Inter,onaka da gi spustime na zemja posle vecerasnava euforija.abe aj ostajte go stutgartnz od kade taa nervoza,siguren sum deka ke se izgubat niz terenot.Znaeme kako pomina lani oni koi remiziravme u prv odnosno vtor duel(osven Chelsea).Taka da mislite mu ja na zdrepkata.Ja posakuvam da ni padne Inter,onaka da gi spustime na zemja posle vecerasnava euforija.

Jas sakam Barsa i Inter vo finale
Na Santjago Bernabe -da puknat dusmanite![]()

Така ќе пукнат душмани. Баш ме интересира Мадриѓаниве у тој случај за кго ќе навива
Барса-Лион финале беТака ќе пукнат душмани. Баш ме интересира Мадриѓаниве у тој случај за кго ќе навива
![]()

пеп може да биде казнет со уште некој натпревар зашто ги нарекол судиите лажговци на мечот со алмерија
http://barcelona.gol.bg/2010/03/17/zapochnaha-da-razsledvat-guardiola.73725
http://sportdenes.com/index.php?opt...16-49-35&catid=3:2009-12-26-20-23-56&Itemid=5
ова ке биде шлакот на тортата![]()