Не викај два-пати. Најнезгодната екипа остана, опточно најнезгодниот тренер остана. Виде денеска Челзи не мрднаа. Не ми јасно како му успева ама кога ќе постави он тактита се е можно. Може и центарот да не го поминеш + Лига на Шампиони е ова и секој од секого може да изгуби и секој секого може да го победиНајнезгодната екипа за нас во ЛШ е надвор од конкуренција, така да оние што останаа не би требало да се проблем за нас. АМА...прво утре треба да си ја завршиме задачата против Штутгарт.
Мислиш Интер? Не потценувам ама без Меси и Ибра ги скинавме бе брат. Иако со Снајдер во игра а сега и со Пандев би имале многу покреативна игра, сепак мислам дека не би биле проблем. Единствено Манчестер не се посакувани сега за сега, друго што и да се падне не е проблем. ИАКО...малку ме фаќаат нерви за утре...требаше да си ја завршиме работата на гости, сега да не му ја мислам.Не викај два-пати. Најнезгодната екипа остана, опточно најнезгодниот тренер остана. Виде денеска Челзи не мрднаа. Не ми јасно како му успева ама кога ќе постави он тактита се е можно. Може и центарот да не го поминеш + Лига на Шампиони е ова и секој од секого може да изгуби и секој секого може да го победи
Ама тоа не е грижата. Нашата грижа е е Штуттгарт и тоа како да се запре Какау, ако успееме него да го запреме мислам дека нема да имаме проблеми:smir:
abe aj ostajte go stutgart nz od kade taa nervoza,siguren sum deka ke se izgubat niz terenot.Znaeme kako pomina lani oni koi remiziravme u prv odnosno vtor duel(osven Chelsea).Taka da mislite mu ja na zdrepkata.Ja posakuvam da ni padne Inter,onaka da gi spustime na zemja posle vecerasnava euforija.
Барса-Лион финале беТака ќе пукнат душмани. Баш ме интересира Мадриѓаниве у тој случај за кго ќе навиваJas sakam Barsa i Inter vo finale
Na Santjago Bernabe -da puknat dusmanite
Јас би сакал ЦСКА-Лион финале па да ве видам за кој ќе навиватеБарса-Лион финале беТака ќе пукнат душмани. Баш ме интересира Мадриѓаниве у тој случај за кго ќе навива
Ова ќе биде свршувањепеп може да биде казнет со уште некој натпревар зашто ги нарекол судиите лажговци на мечот со алмерија
http://barcelona.gol.bg/2010/03/17/zapochnaha-da-razsledvat-guardiola.73725
http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3796:2010-03-16-16-49-35&catid=3:2009-12-26-20-23-56&Itemid=5
ова ке биде шлакот на тортата