Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Воопшто не ме загрижува тоа што се израмниле со бодови со нас . Нека се порадуваат малце.Барселона има тим да победи на Бернабе. Минатата година титулата ја решивме на Бернабе. Така ке биде и оваа година.
Со поцврста одбрана со Пике во тимот , нашата средина е генијална-Чави , Иниеста .
Да се подобри реализацијата на Ибрахимовиќ.
Чест ми е што навивам за Барса и што има вакви фанови во фан-клуб Барса .
Толку неписмени фанови се собрани во фан клуб на Реал што ми се стварно смешни.

VISCA BARCA MES QUE UN CLUB

незнам што да коментирам за вчера, некако Пујол ме изненадува вчера имаше никаква утакмица послаб беше и од Ибра, се мислам дека редно време е наредна сезона да си оди а на негово место да дојде Видич па тандемот во одбрана да биде Пиќе - Видич, Ибра некако ко да не му се играше вчера, незнам зошто и он не шутира од далеку дали Пеп ги тера така незнам ама знам дека ИБра има страшно добар шут кој не го користи,Иниеста за мене изигра солидна утакмица,Чави слабо,Јаја од лани е двојно послаб,за бековите солидна утакмица,Педро слабо и тоа е тоа, се гледа дека треба засилување од на лево крило и тоа екстра,некој како Рибери или Силва а не да останеме да се потпреме на Педро и Бојан они се супер замена а за прв состав никако! :wink:

Нека се порадуваат бре малце пак ке ја земе барса титулата од кај тој црвен картон го извлече вчера тој судијата за глума почнаа да дават црвени како само одглуми тој играчот.

bb[noone];3372294 напиша:
незнам што да коментирам за вчера, некако Пујол ме изненадува вчера имаше никаква утакмица послаб беше и од Ибра, се мислам дека редно време е наредна сезона да си оди а на негово место да дојде Видич па тандемот во одбрана да биде Пиќе - Видич, Ибра некако ко да не му се играше вчера, незнам зошто и он не шутира од далеку дали Пеп ги тера така незнам ама знам дека ИБра има страшно добар шут кој не го користи,Иниеста за мене изигра солидна утакмица,Чави слабо,Јаја од лани е двојно послаб,за бековите солидна утакмица,Педро слабо и тоа е тоа, се гледа дека треба засилување од на лево крило и тоа екстра,некој како Рибери или Силва а не да останеме да се потпреме на Педро и Бојан они се супер замена а за прв состав никако! :wink:
За Пујол ли зборуваш???
Преслушај се! Цела година ни ја држи одбраната - ова му е една од најдобрите сезони на Пујол

За Пујол ли зборуваш???
Преслушај се! Цела година ни ја држи одбраната - ова му е една од најдобрите сезони на Пујол

Така е , ама што му се случи вчера?? :nesvest:
Дали тоа што Пике го немаше како централен дефанзивец или едноставно лош ден , но факт е дека изигра лошо.

За Пујол ли зборуваш???

Од како знам за Барса он ја држи одбраната и он е икона. Грев е да префрлате толкава кривица на негов грб.

:helou:

Пујол вчера беше очаен и го одигра еден од најслабите натпревари оваа сезона.:toe:

bb[noone];3372294 напиша:

Така е , ама што му се случи вчера?? :nesvest:
Дали тоа што Пике го немаше како централен дефанзивец или едноставно лош ден , но факт е дека изигра лошо.

Пујол вчера беше очаен и го одигра еден од најслабите натпревари оваа сезона.:toe:

Абе не значи дека ако одиграл слабо на еден натпревар треба да си оди....

не заборавајте и годините веќе си го прават своето..

Само лош ден му беше на Пујол:toe:.Да не заборавиме како изигра против Задрид кога останавме со играч помалку .

Во наредниот натпревар ке ја покаже сета своја сила .:wink:

Абе не значи дека ако одиграл слабо на еден натпревар треба да си оди....
Кој кажа дека треба да си оди? Таман работа ако си иде Пујол и во одбрана ќе сме нула, јас само кажав дека го изигра еден од најслабите натпревари оваа сезона.

За Пујол ли зборуваш???

ne mi lafi be, 30 godini fudbal igrae, SALAM avtogol si dadi :))

За Пујол срамно е да зборите. Да не беше он задрид сеа 10 бодови ќе не водеше. Нека ви текне само на класикото на Камп Ноу кој спречи 3-4 сигурни голови на реал. Секој има лош ден, а Пујол не е машина.

Незнам дали ја не забележав добро или Гвардиола беше казнет нешто вчера?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom