Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Овој меч е од огромна важност за екипата според мене, најмногу заради психолошката стабилност, и заради тоа што се игра во гости. Ми се допаѓа составот што го извадил Пеп :)

dali natprevarot e odlozen?
ili ima nekakvo docnenje

И после немој да мрсите муда дека се судело за Реал! Еве гледајте какви судие има у Шпанија!

И после немој да мрсите муда дека се судело за Реал! Еве гледајте какви судие има у Шпанија!
through-babys-crying-out-period-800X800.jpg
:pusk:

Ако го гледаш мечот од почеток,ќе видеше дека не досудија чист пенал за Барса,и не плачете многу

Момче... а чист пенал за Барса што не досудија бе???
Само за тоа сте тука, да јадете гомна.

Абе нели дошле фанови на Задрид,да зборат за судии,до тука.

snajperski precizen udar na messi
ajde vo vtoro da gi napolnime barem so uste 2 gola

Ако го гледаш мечот од почеток,ќе видеше дека не досудија чист пенал за Барса,и не плачете многу

Ситуација и кај што можеше да се суди пенал, и кај што немораше. Вие од 15 грешки на судијата (14 во ваша полза, 1 на ваша штета) се фативте за тој “чист“ пенал! СМЕШЕН е судијава! Суди индирект каде што и слеп ќе приметеше дека не е намерно вратена топката, а после 5 минути истата ситуација на спротивната страна, ама судијата останува нем! Зошто и тогаш не досуди исто??

И не сфаќајте погрешно, добро кажав јас! Немој после да кажете дека судат само за Реал, оптшо судиите се срање во Шпанија. Ама ова денеска што се случува, е СРАМОТА!

На која програма гледате?Дајте некој стрим и за мене...

На Алфа.

Иначе овие одма бункерот у пм, ако не ги тепаме ќе биде катастрофа.
Педро 1 полувреме дудук, шанса топ утна а и некако ми се губи на терен.

Ајде, идеме јако во 2 п.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom