Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема потреба да го враќаме Фабрегас ниту пак да купуваме десен бек кога знаеме дека ни се тука Далмау и Тиаго.:)
Ако дојде Фабрегас Тиаго не ќе може да се развива покрај двајца страшни фудбалери на оваа позиција а вчера Јаја Туре беше тотално излезен од игра ништо не покажа додека Бускетс одигра одличен натпревар само многу се лизгаше кога треба да направи добра акција за гол. :D
Одбраната ни е ѕверска нема потреба да ја рушиме за идната година, нема еден слаб играч во одбрана освен Чиги.. Маркез беше вчера ѕвер даде супер гол и направи супер асистенција за првиот гол, Пике не дозволи топката до Валдес да дојде во одбраната само така да продолжиме момци..
Ибра и Дани ќе бидат фит за со Штутгарт ич не се секирајте и на нив ќе им удриме петарда. :)

Честита нека ни е победата !
Само вака да продолжиме и се надевам дека одсега Тиаго ќе биде почесто повикуван

:barsa:

Дечки честито победа, Анри и Маркез :drk: :) ајде сега да ги наполниме Штудгарт а и вечер задрид да кикснат :)

dobar natprevar iako edniot motor bese defekt na barsa :)
iniesta obozavam da go gledam kako si poigruva so topkata i so drugite igraci,markez se gleda deka se vrakja vo forma so ja imase od pred 2 3 godini,konecno i anri da dade gol a tiago veruvam ke mu go predolzat dogovorot

Нема потреба да го враќаме Фабрегас ниту пак да купуваме десен бек кога знаеме дека ни се тука Далмау и Тиаго.:)
Ако дојде Фабрегас Тиаго не ќе може да се развива покрај двајца страшни фудбалери на оваа позиција а вчера Јаја Туре беше тотално излезен од игра ништо не покажа додека Бускетс одигра одличен натпревар само многу се лизгаше кога треба да направи добра акција за гол. :D
Одбраната ни е ѕверска нема потреба да ја рушиме за идната година, нема еден слаб играч во одбрана освен Чиги.. Маркез беше вчера ѕвер даде супер гол и направи супер асистенција за првиот гол, Пике не дозволи топката до Валдес да дојде во одбраната само така да продолжиме момци..
Ибра и Дани ќе бидат фит за со Штутгарт ич не се секирајте и на нив ќе им удриме петарда. :)

Не би кажал дека Туре изигра лошо. Да, правеше грешки некарактеристични за него ама така е кога фудбалер не игра толку време.

Баш вчера се виде дека колкав талент има човекот и дека не смее да се дозволи да си оди. Со малку повеќе самодоверба ќе биде пак истиот фудбалер што дрибла по 3-4 играчи и дава гол од 20 метри кога игра како централен бек. (првиот гол на барса во финалето на копа дел реј лани)

Добро изигра Туре... само му треба поголема минутажа и мислам дека ќе се врати во старата добра форма.

Инаку за играта нема што да се зборува. Фалеше малку брзина и интензитет на нападите, но да не заборавиме дека игравме без Чави. Многу ме радуваат головите на Анри и Тиаго. Вториот ќе биде ЅВЕР, ќе се слуша надалеку за него... исти Роналдињо е кога е во ситуации еден на еден. Се надевам само дека ќе остане прибран и дека нема да летне во облаци.

Одбраната беше солидна, добро се браневме, Максвел имаше неколку добри истрчувања, имаше и еден одличен шут на голот.

Средината и нападот константно добри, иако во средината игравме со Туре, Бускетс и Иниеста, одлично се снајдоа. Се на се добар натпревар. Одиме на победа против Штутгард.

Ја се извињавам што ви упаѓам вака во сред дискусија :) ама некој од фан клубов ми даде линк кај што можам да ја глеам топки+ на нет ако сум ја пропуштил емисијата
Ако може уште еднаш линкот?
Мислам дека еден од Iceboy или Aksi16 ми го дадоа линкот

http://sportdenes.com/index.php?opt...78:-100-&catid=3:2009-12-26-20-23-56&Itemid=5
pep e najuspesen trener do sega vo barsa,po nego sleduva mojot omilen trener frank rajkard
Не е ова точно
Helenio Herrera finished second with 70,6 %, (143 games with 101 victories, 20 draws and 22 defeats), and Slovak Daucik Ferdinand placed third 60,7 % (with 91 victories in 150 games).

4. Frank Rijkaard (273 games and 160 wins) – 58.6 %
5. Johan Cruyff (250 wins in 430 games) – 58,14 %
6. Louis van Gaal (111 victories in 200 games) – 55,5 %
7. Terry Venables (91 victories of its 169 games) – 53.85 %

Ajde prvo da cestitam pobeda....izigravme solidno.

Jas vcera cel den nemav internet.

Da pocnam od spekulaciite za toa deka bi go dale i Toure za Fabregas...toa moze da bide golema greska ista na toa koga real go prodadoa Makelele.

THIAGO...deckoto zaedno so nekoi drugi e svetlata idnina na BARCA..nema komentar...prv oficijalen natprevar a odigra taka sigurno sto se nadevam deka ke prodolzi i ponatamu za da pocesto go vidime vo prviot tim.

Добра партија вчера, сосема заслужено победивме! Ни требаше ваква победа после поразот од Атлетико, самодовербата е на повисоко ниво пред дуелот со Штудгарт. Баш ми е мило за Тиаго, огромен талент, кој се надевам ќе добива се поголема минутажа. Маркез не ми по мерак, но вчера имаше добра партија заедно со Пике во одбраната, а и офанзивно со голот и асистенцијата. Се на се одлична искусна партија на Маркез! Пујол има невидено срце! Секоја чест за капитенот! Средината и нападот пак на старите патеки! Сите до еден без исклучоци! :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom