Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Реков и пред некој ден дека последниве години лошо се поминува на овој терен. Атлетико е една гнасна екипа која ќе губи од Малага и Тенерифе по 0:3 ама кога ќе дојде натпреварот со Барса мора да играат максимално мотивирани, растрчани и ефикасни.
Згора на се дојдоа и повредите и црвените картони, така што знаев дека ќе биде максимално тешко и ќе бев задоволен и со нерешено.

Сепак мора кога тогаш да се загуби и сега следува дуелот со Штутгарт во кој очекувам да се завери 1/4 финале уште по првиот дуел.

Реков и пред некој ден дека последниве години лошо се поминува на овој терен. Атлетико е една гнасна екипа која ќе губи од Малага и Тенерифе по 0:3 ама кога ќе дојде натпреварот со Барса мора да играат максимално мотивирани, растрчани и ефикасни.
Згора на се дојдоа и повредите и црвените картони, така што знаев дека ќе биде максимално тешко и ќе бев задоволен и со нерешено.

Сепак мора кога тогаш да се загуби и сега следува дуелот со Штутгарт во кој очекувам да се завери 1/4 финале уште по првиот дуел.

Прво играме во сабота со Расинг, па потоа на 24ти со Штутгард.

Сите простуваат денес, Атлетико не простува. :pos2::pos2::pos2: Вака ме поздрави еден фан на Реал :D

Инаку јебига, имав лош осеќај на оваа утакмица и ја стаев 3+ и фатив спортска xD

Прво играме во сабота со Расинг, па потоа на 24ти со Штутгард.

А ова некој нов формат има ЛШ па има 4 натпревари сега 4 наредна недела?
Слушнав нешто така ама не бев сигурен дали е грешка.

А ова некој нов формат има ЛШ па има 4 натпревари сега 4 наредна недела?
Слушнав нешто така ама не бев сигурен дали е грешка.
Има 4 утакмици оваа недела и 4 наредната од првото коло, и од реваншот исто така (по 4 утакмици неделно).
Најверојатно заради повеќе преноси, шо значи и повеќе пари :)

Нема потреба за разочарување, и нашите играчи се луѓе!
Реал со Виљареал сигурно ќе има проблеми следново коло, па повторно ќе си ја зголемиме предноста
Сега со повредата на Кеита, ќе бидат повикувани Џони и Тиаго, зависи колку ќе трае повредата на Туре - се надевам една недела

Значи навивате за клуб кој освои 6 титули лани, немаше изгубено утакмица до вчера - размислете како им е на навивачите на Јувентус,Милан,Ливерпул и Арсенал :toe:

Има ли причини да се нервирате?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom