Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Hah Jonathan od prvata minuta....da vidime sto ke pokaze!

Среќна Нова каталонци, ве чекам за скромна сума. ;D
Ќе даваат на некоја од нашиве?

Очекувам многу од Џонатан, незнам зошто ама многу ми е мило да го промовираме во првиот тим си заслужи детето.
Има голем потенцијал во него секогаш е на висина на задачата и мислам дека некогаш ќе биде еден од најдобрите во средниот ред.:smir:
Но останува да видиме вечер како ќе се покаже.

Среќна Нова каталонци, ве чекам за скромна сума. ;D
Ќе даваат на некоја од нашиве?
Aлфа.:smir:

Ја видовте мачката на терен :pos2::pos2::pos2:

Која пречка на Анри, 1:0 Педро

Ауу каков удар на Анри и каква завршница на Педро, одличен почеток само така да продолжиме.:smir:

Super Pedro :)

Henry mnogu e poaktiven od pred 2-3 nedeli...poveke se vklucuva vo akciite...

Се на се во првово полувреме ме чуди како не примивме гол. Толку ми беа несигурни Пујол и Пике во одбрана одамна ги немам така гледано. Мило ми е штио Анри денеска доста добро се покажува трча, се бори за секоја топка се гледа дека сака повторно да си го зацементира местото во првиот состав.
Уште да го видиме Џонатана малку поактивен:)

samo prasanje na vreme bese koga ke go primevme golot
Точно така. Подобро шо примивме голов на почетокот на второ, отколку после да ни дадеа:jaj:
П.С. Еве го Иниеста ајде ваљда малку ќе живне играва сеа

конечни 1-1...можеше и подобро,дечките изгледа се заситени после напорната програма...

Одбранава катастрофа би требало Маркез малце да го активираме само 6 натпревари има одиграно, додека Пујол ги има речиси сите и не е одморен ич.:tapp:

слабо денеска задоволен сум од анри и иниеста, ама некако многу не маваа овие :S мора да се поправи играта на подобра реализација

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom