Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
хахахахахаха :vozbud::vozbud: „Ова е единственото нешто што го освоивме без да се испотиме“

6 тата точка:pos2:

Не е воопшто така... oва е оригиналното:
6. Pep, al equipo en Abu Dhabi: "Ellos vienen de vacaciones, nosotros tenemos que ser fuertes"

- Тие идат од одмор, ние треба да бидеме силни.

Тие идат од вакцина:pos2::pos2:

6. Pep, al equipo en Abu Dhabi: "Ellos vienen de vacaciones, nosotros tenemos que ser fuertes"

:pos2:i ja vikam so toa vakcini:tapp: ej ama ja utnale:pos2:

:pos2:i ja vikam so toa vakcini:tapp: ej ama ja utnale:pos2:

:pos2::pos2:Ајде де па и вас шо ве чуди спортденес е у питање:)

Не бе каква вакцина тие идат од дрогирање :pos2:

омг шо е работава се повеќе и повеќе шпекулации за тоа дека Гвардиола ќе биде наследник на Сер алекс ???? :toe: Дали по тој голем успех Гвардиола е способен да го напушти тимот на Барса ? :nenene:

moze i markes da igra na pozicijata kade sto igraat ture i buskets,vo vremeto na rajkard igrase tamu na mnogu natprevari
a na mestoto na keita ke bide iniesta a koga ke go nema iniesta mozno e nekoj da zaigra od dos santos ili tiago

bb[noone];3199573 напиша:
омг шо е работава се повеќе и повеќе шпекулации за тоа дека Гвардиола ќе биде наследник на Сер алекс ???? :toe: Дали по тој голем успех Гвардиола е способен да го напушти тимот на Барса ? :nenene:
ја не веруем дека пеп ќе ја напушти барселона :toe:

пеп го има тимот и играта од “соништата“.... единствено би ја напуштил барса во потрага по нови предизвици,парите не верувам дека би биле круцијален фактор

Ова се чисти шпекулации, како и секогаш со вакви лаги пробуваат да ја нарушат атмосверата во најдобриот тим на светот. ПЕП НЕМА ШАНСИ ДА ЈА НАПУШТИ БАРСА :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom