Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Mnogu slozena situacija ovaa so Pep...

Pa mozno e da ne go prodolzi dogovorot otkako osvoi se mozebi ne saka da si odi koga timot ke nema uspeh...

No jas ne veruvam deka ke si odi...sepak na krajot ke resi so KATALONSKOTO srce! :)

Добро...ако толку сте убедени дека може да си иде,може некој подоверлив извор Сител т.е. Кајгана?
без навреда

Добро...ако толку сте убедени дека може да си иде,може некој подоверлив извор Сител т.е. Кајгана?
без навреда

Официјално нема ништо, тоа нема да се знае до последното коло во ла лига.. шо к*р ќе ти е извор, јас ќе напишам сега нешто на интернет и ти ќе ми веруваш? се е тоа шпекулација се додека не се објави на официјалната :smir:

Факт е дека Пеп сеуште одолговлекува со потпишување на нов договор али мислам дека ќе се одлучи пред крајот на оваа сезона кога и му истекува договорот како и кога веќе би се знаел новиот претседател кој што ќе стои наредните години на чело на клубот.
Голема улога ќе игра кој ќе застане на чело на клубот како и новиот договот што ќе му биде понуден на Пеп а најважна работа според мене за останување во Барса ќе биде и дали Пеп ќе добие одврзани раце за трансфери, т.е тој да одлучува кој да биде донесен во клубот а кој не.

Од следната сезона очекувам по некоја минутка во првиот тим да добива и Тиаго Алкантара.

Ѕверот Тиаго... тој ќе биде играч кој ќе игра на местото на Иниеста, а има техника подобра од онаа на Иниеста и на Чави ЗАЕДНО.

Имам постирано некои видеа порано... ќе ставам пак.

Како да тренирал со Роналдињо:back:

Првиот клип во стилот на Рони . :)
Ќе го гледаме во иднина новиот Рони, само треба да има долга коса и големи заби.:pos2::pos2:

Изјавата на Милито после натпреварот:smir:

Инаку Каталонија на чело со Јохан Кројф, води на пријателски натпревар против Аргентина со 4-2...

Total football rulezz :)

Тиаго има страшен осет за пас и за асистенција, убаво би било да го видиме на куп натпреварот против Севиља.

Иначе за Каталуња вечерва од Барса играле Валдес, Бојан, Пиќе , Пујол, Чави и Бускетс како и бившиот играч на Барса Олегер.
Валдес имал неколку добри одбрани а Бојан покажал одлични перформанси на натпреварот и постигнал голче.

Aj nekoj ako moze nekoe video od mecot na Catalunya so Argentina.... :)

Бојан мајсторски ја Обработал одбранава од Аргентина.:vozbud::vozbud:

Еве го мојот омилен играч:toe:
:zver::zver:Едноставно го обожавам дечково:vozbud::vozbud:
Да де сигурно уште кој се не тренер и играч не го поврзаа со одење во Манчестер. Веќе стварно ми е преку глава да читам дека воој ќе идел у Јунајтед, оној ќе идел:tapp:па и странава што е за верување спортденес:nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom