Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
eve ja statistikata od vcerasniot mec:

Estudiantes de La Plata (ARG ) Statistics FC Barcelona (ESP)
3 Shots 16
1 Shots on goal 4
1 Goals Scored 2
29 Fouls Committed 19
17 Fouls Suffered 28
3 Corner kicks 10
0 Free kicks Shots (scored) 3 /0
0 Penalty Kicks (Goals/Shots) 0 / 0
8 Offsides 1
0 Own goals 0
7 Yellow cards 3
0 Second yellow card and red card 0
0 Red Cards 0
26 Actual playing time 46
36% Possession (%) 64%

Изјавава е врх
“In fact at half time, I took Leo aside and told him I wanted a goal from him, that came from his heart. He scored that goal with his heart.”

Изјавава е врх
“In fact at half time, I took Leo aside and told him I wanted a goal from him, that came from his heart. He scored that goal with his heart.”

Mалце погоре во текстот го имаш и ова :
If Jose Mourihno is the “Special one” then Pep Guardiola is his God. :)

За овие 18 години колку што сум фан на Барса, сум бил сведок на големи победи и падови, сум ја носел Барса во срцето, секогаш и секаде.
Му благодарам на Бога што сум сведок на вакво нешто. 6/6 во една сезона. Нешто што никој го нема остварено. Барса покажа зошто е повеќе од клуб.
Докажа дека вреди, најголем дел со сопствени сили, со играчи од сопствената школа, со тренер од сопствената екипа, без големи спонзори, чесно и фудбалски, за секоја почит. :cuc:
Поздрав до сите фанови на Барса, бидете горди на ова, уживајте во победата на екипата.:smir:
Честито до сите фанови на други екипи кои ни честитаа од се срце, докажавте дека имате почит кон противниците, се надевам ќе продолжиме со таквите односи и во иднина. Се најдобро :smir:

VISCA EL BARCA !!!!!!

П.С. А Игуаин може да пуши кур за неговата изјава :pos2:

Се што сакам за 2010 е Пеп да потпише нов договор, Барса да ја освои Ла Лига и Реал да не освои Лига на Шампиони.

Не ни помислувам на уште една тројна круна. Би било премногу алчно да се очекува тоа.

Се што сакам за 2010 е Пеп да потпише нов договор, Барса да ја освои Ла Лига и Реал да не освои Лига на Шампиони.

Не ни помислувам на уште една тројна круна. Би било премногу алчно да се очекува тоа.

На истата мисла сме брате :)

Не ми е јасно зошто утре играме пријателска со некојси Казма Спортинг Клуб:toe: Инаку ни следуваат тешки утакмици после НГ со Виљареал и 2 со Севиља во купот и една во првенство.Според мене купот и да се изгуби не е никаков проблем подобро да се фокусираме на Ла Лига сезонава другото и така тешко дека ќе го освоиме:wink:

Не ми е јасно зошто утре играме пријателска со некојси Казма Спортинг Клуб:toe:

За пари бе сине. Незнам каде видов, окулу 2милиони евреи ќе добие клубот од натпреваров.

За пари бе сине. Незнам каде видов, окулу 2милиони евреи ќе добие клубот од натпреваров.
Па така и мислев само не сум ги чул овие не ми се познати незнаев дали имаат пари:toe:

Не ми е јасно зошто утре играме пријателска со некојси Казма Спортинг Клуб:toe: Инаку ни следуваат тешки утакмици после НГ со Виљареал и 2 со Севиља во купот и една во првенство.Според мене купот и да се изгуби не е никаков проблем подобро да се фокусираме на Ла Лига сезонава другото и така тешко дека ќе го освоиме:wink:
Па во Купот немора да се форсираат Меси, Ибра и другите. Може да им се даде шанса на помладите, па до каде стасаат они нека стасаат се исто е:)
И онака е далеку поважна Лигата и Лигата на Шампионите. Море после моваква година и само ла Лига нека ја освојата и повеќе од задоволен ќе бидам јас
Па многу нормално ќе си потрчкаат малку; нешто ко тренинг ќе им биде и оп 2 милиончиња у џеп:)

педро ние најголем звер на најбитните утакмици дава голови

Па така и мислев само не сум ги чул овие не ми се познати незнаев дали имаат пари:toe:

RM igra vo Tirana, a i Milan isto igrase lani vo Albanija i toa na sred nedela izmegju 2 prvenstveni utakmici?!?! Znaes kolku sum se cudel ama ete koga imas pari moze i Madona da ja donese na rodenden da ti pee

RM igra vo Tirana, a i Milan isto igrase lani vo Albanija i toa na sred nedela izmegju 2 prvenstveni utakmici?!?! Znaes kolku sum se cudel ama ete koga imas pari moze i Madona da ja donese na rodenden da ti pee

Milan i lani i preklani bese vo Albanija...ednas igrase so reprezentacijata na Albanija i ednas so Tirana! A glaven covek za ovaa gostuvanje bese Rezart Taci...koj sakse da ja kupi Bologna posle i vo Milan sakase da vleze!

Znaci so pari mozes sekoja ekipa da go doneses...ete vo Albanija sega ke gostuva real madrid..

Prekrasno , vcera mi bese najubaviot den .Kolku samo se nervirav do 89 min no veruvav deka ke izramnime .
Visca Barca

promo.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom