Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Así, el Barça juega con Valdés; Alves, Puyol, Piqué, Abidal; Xavi, Sergio Busquets, Keita; Messi, Ibrahimovic y Henry.
:barsa:

После Нова Година мислам да направам еден проект тука на фан клубот. Значи за сите утакмици на Барса до 2 часа пред стартот на мечот ќе пишуваат со кој состав ќе излезе Барселона...

Ако се погоде точната одбрана се добива 1 бод
Ако се погоде средината 1 бод
Ако се погоди нападот 1 бод
Ако се погоди цел состав: 3 бода

Може да се каже и еден играч кој ќе даде гол, ако излезе така, пак уште еден бод добиваш...
И уште една можност, ако се погоде конечниот резултат добиваш пак бод :smir:

Победник е оној кој ќе има најмногу бодови
Наградите ќе ги финансирам лично јас :smir:

П.С Втора полусезона ова, после 18 коло почнува играта, евиденција водам јас, а ќе ве молам и да си бележите и самите и помните, и се разбира, БЕЗ ЛАЖЕЊЕ :smir:

За награди немам размислено, али еве вака отприлика
Прво место: фудбал адидас
второ место: TBA (ќе едитирам)
трето место: стегачи адидас

П.П.С. Играта е само за фановите на Барселона

Се надевам деќа ќе успее ова и се надевам дека ќе биде подржано од другите навивачи на Барса, па може да направиме да даваме сите по 500-1000 денари... (јас како организатор повеќе ќе давам) ... да стоат тие пари на едно место.... па зависи од буџетот... првото место може да биде и оригинален дрес Барселона, второто фудбал адидас или најк Барселона, третото шал Барселона :smir: Мислам дека нема да ви преставуваат голем проблем 500 денари, или до крајот на сезоната 100 денари месечно... :smir: Не мора еден ден да пиете кафе и да пушите цигари или да уплаќате спортска :smir:

Поздрав и жал ми е што проектот не го почнав од почетокот на сезоната .. :smir:

Visca el Barca!!!!!

Хах... ае у 5 саат ке глејме куклена претстава такозвана ФИФА ворлдкуп финале :?
:baeh:

ајде нека ни е среќа на денешниот меч,очекувам победа,ај јас идам да гледам:smir:

Иако не сум фан на Барса би сакал светската клубска титула да ја освои Европски тим:smir: со среќа!

изгледа пеп се решил уште од почетокот со најдобриот состав
Валдез,Пике,Пујол,Алвес,Абидал,Кеита,Бускец,Чави,Анри,Меси,Ибра

Ццц одбраната на овој Светски Куп ни е бетер од сирење. Ај се надевам ќе се концентрираат понатаму и ќе победиме. Со среќа!

@Heathy:Фан клуб:Барселона не е играчница.

леле бе што е бе со пујол и абидал,двајца се и не можат да скокнат:tapp::tapp:,ај да се надеваме дека до крај на полувреме ке дадеме гол,па во второ полувреме идеме на победа

Ја вртите, не за друго ја имам на ливче. :pos2:

Пујол за малку ќе го сменеше правецот али тоа е, второто полувреме е ваше. ;)

@Heathy:Фан клуб:Барселона не е играчница.

Да не барам постови назад, сите пред утакмици го пишете составот, кажувате кој ќе распалел, кој ќе дадел гол, колку ќе завршела....
Со оваа таканаречена ИГРА од твоја страна Вие истото ќе го правите само што јас ќе си водам евиденција и ќе си запишувам, на крајот првите 3ца добиваат награди, ЛИЧНО ОД МЕНЕ !!

Вториот предлог, може и да се отфрле се гледа дека цигарите и спортските ви се поважни...

Како и да е, овој проект ќе се изведи... Кој сака да учествува нека учествува... кој не, нека не јаде гомна..

П.С. Не го сфаќај лично

PPS http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=3174982&postcount=5286

Значи најмногу мразам вакви никакви екипи...ќе се затворат цел натпревар, 2 додавања нема да сврзат, ќе дадат некој гол од никаде и после не излегуваат од 16 метри. А и судијата се погоди слепец, чист пенал не ни судеше, а и голот мислам од офсајд им беше, доколку добро видов. Одбраната ни е незнам...2 пати минаа половина Атланте и Естудиантес севкупно и 2 гола примивме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom