После Нова Година мислам да направам еден проект тука на фан клубот. Значи за сите утакмици на Барса до 2 часа пред стартот на мечот ќе пишуваат со кој состав ќе излезе Барселона...
Ако се погоде точната одбрана се добива 1 бод
Ако се погоде средината 1 бод
Ако се погоди нападот 1 бод
Ако се погоди цел состав: 3 бода
Може да се каже и еден играч кој ќе даде гол, ако излезе така, пак уште еден бод добиваш...
И уште една можност, ако се погоде конечниот резултат добиваш пак бод :smir:
Победник е оној кој ќе има најмногу бодови
Наградите ќе ги финансирам лично јас :smir:
П.С Втора полусезона ова, после 18 коло почнува играта, евиденција водам јас, а ќе ве молам и да си бележите и самите и помните, и се разбира, БЕЗ ЛАЖЕЊЕ :smir:
За награди немам размислено, али еве вака отприлика
Прво место: фудбал адидас
второ место: TBA (ќе едитирам)
трето место: стегачи адидас
П.П.С. Играта е само за фановите на Барселона
Се надевам деќа ќе успее ова и се надевам дека ќе биде подржано од другите навивачи на Барса, па може да направиме да даваме сите по 500-1000 денари... (јас како организатор повеќе ќе давам) ... да стоат тие пари на едно место.... па зависи од буџетот... првото место може да биде и оригинален дрес Барселона, второто фудбал адидас или најк Барселона, третото шал Барселона :smir: Мислам дека нема да ви преставуваат голем проблем 500 денари, или до крајот на сезоната 100 денари месечно... :smir: Не мора еден ден да пиете кафе и да пушите цигари или да уплаќате спортска :smir:
Поздрав и жал ми е што проектот не го почнав од почетокот на сезоната .. :smir:
Visca el Barca!!!!!