Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со новиов формат, изгледа ќе може сите натпревари да се проследат на Канал5 и Канал5+ така да супер ќе е!

Ме нервирет коментаторите на Канал5 и Канал5+ Секој пат на Хрватскине ТВ Програми гледам Јас.

Ме нервирет коментаторите на Канал5 и Канал5+ Секој пат на Хрватскине ТВ Програми гледам Јас.

Абе јебига ние обичните смртници освен ХРТ 1 не фаќаме ништо друго па ќе си цепиме таму:)

БТЊ: сега ја најдов групава незнам дали ја знаете, ама кој има фејсбук нека повели:)
http://www.facebook.com/pages/Kolku-fanovi-ima-FC-Barcelona-vo-Makedonija/156121970805

Многу сакам да го видам Бојан денеска во првиот тим и мислам дека така ќе биде, Педро доби шанса во првиот меч, даде гол и доста е, исто така мислам дека Трајче повторно ќе добие шанса наместо Кеита и повторно ќе игра со Туре на средина

Валдес, Дани,Пике,Пујол,Абидал, Туре,Трајче,Чави, Бојан,Анри(евентуално Педро),Ибра

Меси мислам дека повторно ќе влезе од клупата

Многу сакам да го видам Бојан денеска во првиот тим и мислам дека така ќе биде, Педро доби шанса во првиот меч, даде гол и доста е, исто така мислам дека Трајче повторно ќе добие шанса наместо Кеита и повторно ќе игра со Туре на средина

Валдес, Дани,Пике,Пујол,Абидал, Туре,Трајче,Чави, Бојан,Анри(евентуално Педро),Ибра

Меси мислам дека повторно ќе влезе од клупата

VV
ALVES PUYOL PIQUE ABIDAL
XAVI TOURE KEITA(Trajko)
PEDRO(messi) IBRA HENRY (pedro)

Абе ја сум навивач на Арсенал ,ама многу сакам денес да победи Барса
ПОЗЗ

Абе ја сум навивач на Арсенал ,ама многу сакам денес да победи Барса
ПОЗЗ

фала, единствен си шо не завидуе :smir:
Utre otvarajte
MARCA
AS
EMD
SPORT
GOAL
TOTALBARCA
FCBARCELONA.CAT

i kje ima samo edno nesto... BARCA MAKE HISTORY :vozbud:

Само едно прашање ако победите после коа титула ќе ви биде по ред од минатата сезона па до сега , и со среќа после :smir: се надевам на победа

Само едно прашање ако победите после коа титула ќе ви биде по ред од минатата сезона па до сега , и со среќа после :smir: се надевам на победа

Шеста титула. И со тоа ќе ги има освоено сите можни титули Барса во рок од една година.

Идеме на 6та титула...

Според мене:

--------------Валдес--------------
---Алвес---Пике----Пујол--Абидал
-----Чави---Јаја Туре--Кеита----
-------Меси---Ибра---Анри----

Идеме на 6та титула...

Според мене:

--------------Валдес--------------
---Алвес---Пике----Пујол--Абидал
-----Чави---Јаја Туре--Кеита----
-------Меси---Ибра---Анри----
Прејак е составот...доволно е да е само јак!

Ајде бе луѓе кај сте , уште еден час до финалето , а нема никој на форумов дајте малку поживо:icon_lol::icon_lol:
Составот би требало да биде вака некако
..............Валдес...............
..Дани.....Пујол.....Пиќе.....Максвел...
.......Чави......Бускетс.....Кеита...
..Педро........Ибра.......Бојан....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom