Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Pa vcera nekoj dade link kade Pep veli deka Xavi mu kazal posle mecot deka imal faul nad nego :helou:

Абе остајте ги задриѓаните, нека јадат еклери колку сакаат, само тоа и знаат :)

Не го гледав натпреварот, но сепак како што очекував и покрај лошата сезона на Еспањол, во градското дерби се влегува со екстра мотиви и секогаш може да биде тешко.

Сега очекувам трофеј и на Светско клупско првенство и со тоа да се заокружи минатата сезона.

Мислам дека Пеп нема да експериментира многу, долго се најавува дека ја посакуваме оваа титула, со оваа титула може да влеземе во историја :smir:
Алвес - Пике - Чигрински - Максвел
Чави ----- Бускетс ------Иниеста
Педро ----- Бојан-----Анри

Второ полувреме
Ибра за Бојан
Кеита за Анри
Туре за Бускетс или Абидал за Максвел :smir:

Финале
Алвес - Пујол - Пике - Абидал
Чави-------Туре-------Кеита
Меси ----- Ибра------Иниеста

Бускетс за Туре
Анри за Кеита
Педро за Меси :smir:

Браво Laksap. Прво, ми олесни што не тепавме пацерски. Второ, пацерите пак тепаа пацерски (Мата излезе сам, судијата свиреше непостоечки офсајд...а првиот гол на пацерите беше од офсајд...ас јужуал), а јадеа г**на за Чави и за победата на Барса.

Ќе те цитирам кај нас у фан клуб, да не ви ја пуним темава со оф топици...

I jas veruvam deka nema da ima mnogu kalkulacii so sostavot...ednostavno ke izlezat najdobrite so koi raspolaga Pep...

Ne treba da se dozvoli nekoj kiks na ovaa natprevaruvanje...samo ovoj trofej ni nedostiga...

2009-12-13_VIAJE_20.JPG

Hah Henry mu veli na Bojan: Au mi se pusta ovoj!! :pos2:

2009-12-13_VIAJE_16.JPG

Sigurno seikot mu nudi milijardi na Messi za da mu bide zet :tv:

2009-12-13_VIAJE_14.JPG

Laporta pravi nekoja zdelka so ovie :smir:

Еве ми го новото дресче од Барса братучетка ми вчера се врати од Барселона и била на Ноу Камп и.......:
12944_1143471918938_1591692349_30356377_1245642_n.jpg

:drk::drk::drk:
Од Меси е!

Еве ми го новото дресче од Барса братучетка ми вчера се врати од Барселона и била на Ноу Камп и.......:
12944_1143471918938_1591692349_30356377_1245642_n.jpg

:drk::drk::drk:
Од Меси е!
Со здравје да си го носиш ииии со памет коа го носиш :vozbud: и де ако сакаш прашај шо пари бил ? оти ја коа бев по 70евра беа :) Ако сакате ќе ви стаам и слики од музејот во Барса и од стадионот во живо шо ги сликав :)

bb[noone];3169925 напиша:
Со здравје да си го носиш ииии со памет коа го носиш :vozbud: и де ако сакаш прашај шо пари бил ? оти ја коа бев по 70евра беа :) Ако сакате ќе ви стаам и слики од музејот во Барса и од стадионот во живо шо ги сликав :)
80 евра

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom