Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
dobro e vaka se jade koga gledam vodstvo na barsa iako nemase penal,koga go vidov ovoj vadi zolt karton mislev deka ke mu go dava na xavi za glumenje ama za igracot na espanjol bil kartonot

P.S. mozam da ja zamislam reakcijata na fanovite na zadrid na podareniot penal za barsa
a minatoto kolo toa so go promasi pederceto so bese toa

Ne se zmarajte bre...bilo ne bilo penal...demek ke izgubime..btw barca na espagnol so 9 igraci ke im igra.. calm down brothers

Грдо е вака да тепаат...Реал Мадрид стајл. Цк цк, доколку победат ич нема да ми биде слатка победата.

E ако де, и ние да тепаме еднаш како нив пацерски.
Само во второ ќе им брцнеме уште некое голче па нема да биде пацерски.:))):wink:

Barcelona... more than a club!!!
Ej... otkoga dojde ibrahimovic dobro ni trgna...
Ronaldinho igrac na decenijata... so zasluga na Barcelona sekako :)

Грдо е вака да тепаат...Реал Мадрид стајл. Цк цк, доколку победат ич нема да ми биде слатка победата.

Кој Реал Мадрид стајл бе мочко? Дај ми линк од ваков пенал што им е суден на Реал па јади бурек колку сакаш, не само на памет да се збори. Ја мислим дека беше малку, требаше црвен да му даде на играчот од Еспањол...барем ако биде да биде. Значи и кога има вакви ситуации за вас, кога никој не ви вика ништо, пак јадете гомна за Реал! Ебате искомплексираните.

Еспањол коњи!!!! Само фаулираат.. незнаат за фер-плеј... Кје го убијеа Пујол за малку

Кој Реал Мадрид стајл бе мочко? Дај ми линк од ваков пенал што им е суден на Реал па јади бурек колку сакаш, не само на памет да се збори. Ја мислим дека беше малку, требаше црвен да му даде на играчот од Еспањол...барем ако биде да биде. Значи и кога има вакви ситуации за вас, кога никој не ви вика ништо, пак јадете гомна за Реал! Ебате искомплексираните.
оп оп боли вистината ако ако

Cestito pobeda.Mnogu vazna pobeda protiv nezgoden protivnik.:smir:

Се мислев дали да се спуштам на твоето ниво ама ај нема да навредувам. Поништен чист гол против кого и да игравте пред некое коло, демек офсајд имаше? Минатото коло "пеналот" над Кристина? За разлика од вас имаме доблест да признаеме нешто, вие веќе сте навикнати така да победувате. Или имате кратка меморија или намерно заборавате.

^Не вреди да им реплицираш.

Честито победа момци !!!!!!!

Се мислев дали да се спуштам на твоето ниво ама ај нема да навредувам. Поништен чист гол против кого и да игравте пред некое коло, демек офсајд имаше? Минатото коло "пеналот" над Кристина? За разлика од вас имаме доблест да признаеме нешто, вие веќе сте навикнати така да победувате. Или имате кратка меморија или намерно заборавате.

Не те навредив, а ако се навреди со тоа мочко ти се извинуем, немав намера.
А сега за ова другово, да поништен чист гол! ОК! А ти го забрае офсајдот што им беше суден на Осасуна против вас, или тоа не ве интересира? И пеналот над Роналдо не бил пенал? Ццццц, ок ај отидов да гледам фудбал :smir:

Iskreno ne se zamaram so ni podarija penal, a i ne go vidov poso ne bev doma. Ima klubovi, citaj RM, so osvojuvaa tituli na vakov nacin, a nie za edna pobeda se zamarame. UZivajte vakvi pobedi znacat mnogu, use e rano da gi meleme protivnicite ama ke dojde i toa za nekoj mesec.
P.S real ke go jade sega

Честито победа... да ни се множат :smir: ... Се надевам дека реал ќе изгуби сеа :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom