Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
не не,грешка си,нема да ги чува гвардиола играчите,нема никој да чува,дека ова е најважниот натпревар,а не со реал натпреварот,дека после тој меч со реал,има уште 26 кола до крај,а вечерва Барселона сигурно победува мој тип-3+:vozbud:

Друже, очигледно не си ми ја сватил поентата на реченицата.:toe::smir:

Ајде уше 3 саати до најважноот меч(сега-засега)оваа сезона!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Очекувам со овој состав:
------------Валдес------------
Алвес--Пујол--Пике--Максвел

Чави------Кеита------Иниеста

Меси-------Ибра-------Анри
(Педро)---(Бојан)

Јас мислам дека Иниеста ќе биде напред, а во средината ќе бидат Чави, Кеита и Бускетс.

Валдес

Алвес Пујол Пике Максвел
Чави Кеита Бускетс
Педро Анри Иниеста
(Меси) (Ибра)

Според мене вечерва мислам дека ќе се појавиме горе доле со овој состав

Неможев да пишувам деновиве, имав некоја работа.

Инаку Пеп го повикал и Абидал за вечерашниот натпревар.:smir:

И незнам зошто но мислам дека денес ќе излеземе со Меси и Ибра... :vozbud: Кога можеше Иниеста во финалето против Јунајтед лани да игра повреден, може да игра и Меси кога не е во критична состојба:smir:

0-4

пс:Очекувам ако не Ибра , бар Ето да се запише во листата на стрелците ;)
:tv::bravo: ќе помисли човек дека имаш 10 годинки :]
one two three four five six seven :)

извинете за офф топик :smir:

Па вечерва мислам дека треба да победиме ова ни е еден од најважните натпревари,
сигурно дека ќе имаат голема подршка од публиката и сами си знаат дека ако не тепаат ќе отпаднат и треба да се игра како што игравме лани еден таков натпревар не се ни прикажале оваа сезона.:toe:
Очекувам да излеземе со овој состав

------------Валдес------------

-Алвес---Пујол---Пике---Максвел-

-Чави-------Кеита-------Иниеста-

-Меси-------Ибра-------Анри-

abe neznam zs site mislite deka keita ke igra DMF odnosno kade sto igraat buskets i ture,se znae kade igrae keita
nesto ponapred odnosno kade so igrae iniesta

Ги читам во фан клуб Шинтер, овие сериозно мислат дека ќе победат на Камп Ноу... :pos:

Ги читам во фан клуб Шинтер, овие сериозно мислат дека ќе победат на Камп Ноу... :pos:
Абе ај да мислат нека мислат, ама не знам кој им наметна дека се во поволна ситуација. Мислам дури ни на Мурињо да му понудеа пред сезона да им гостува на Барса кога им гори под нозе немаше да го прифати.

И пази излегува "големиот" Мурџо и изјавува "не ме интересира дали ќе игра Меси":uvo:

Свет је леп када сањамо, када сањамо......хајде заједно да сањамо.
Го прочитав постот и на таа песна ми текна:toe:Незнам зошто:pos2::pos2:

И пази излегува "големиот" Мурџо и изјавува "не ме интересира дали ќе игра Меси":uvo:
па се разбира дека нема да го интересира дали ке игра Меси,зашто и да игра и да не игра Меси,тој си знае дека ке изгубат:vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom