Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи меси се изнамачи додека да го постигне голот.Честитам за победата и нека продолжат така.:pipi:

Добредојде во фан клубов :smir:.....И нека ни е честито победава:smir:

Ајде честито нека ни е,враќање во вистинско светло после слабите натпревари:vozbud:

Ајде вечер очекувам победа и предност пред Реал Мадрид. Чуствувам мн голови во мрежата на Зарагоса немој да не ми оствари ова па сите да ме зезате :):).

Меси ке им бупне голче :) Позздрав.:smir:

Is norstradamus alive again?

Cestito pobeda!!Prikazanava igra vecerva bese cist orgazam:vozbud::vozbud:

Нина добредојде во фан клубот на најдобриот тим БАРСА. Кеф ми е што има сограѓани на кој Барса и е во срцето позззззз:smir:

П.С Сликата ти е NO COMMENT :D

Одлична утакмица, одлична игра, се враќаме на најдобар можен начин после слабите две изданија против Валенсија и Рубин.
Шесте гола и те како ќе ја зголемат самодовербата за наредните натпревари + следи една недела одмор + се враќа Анри и конечно наредната недела да ја видиме најдобрата постава на терен, само без Алавес.

За Ибра што да се каже ??? Едноставно малкумина се оние (мегу кој и јас) кои очекуваа вакви игри од него на почетокот од сезоната, типот е ѕвериште, пу, пу, пу, само да не го урочиме.:):)

Што се однесува за Меси, евидентен е неговиот умор и слабата концентрација али ѕверчето се трудеше многу вечерва, имаше одлични неколку шанси и на крај му се посреќи неговиот труд со одлично голче.
А да, Кеита, следната утакмица шпиц :pos2:, едноставно вечерва се развали од голови а и на крај си го зема фудбалот како успомен.:pos::pos::pos:
И конечно следи една недела одмор, а после тоа идеме на нови шестки :vozbud::vozbud:

Торпедирање од прва!
Иначе Кеита е многу разѕверен па не ме чуди нишо да го гледаме се почесто и почесто,Меси-стандард,а Ибра,Ибра е друга прича едноставно :drk::drk::drk:!

п.с.
реал :pusk:

незнам од каде да почнам
ај еве од кеита,според мене мен оф тхе мацх:pos2:
од секого можев да очекувам хет трик ама искрено од кеита не + се гледа дека и одлично играе со глава

Втората шестка е закажана за 29-ти Ноември :pos2::pos2::pos2::pos2:

Неверојатна утакмица. Ми беше страв Меси да не не стави гол криза ќе го фатеше чоеко, бог знај од кога немаше ставено гол

Валдез ѕвер ама сам си го втера:hihi:

И порано од 29ти ќе има шестки :vozbud::vozbud:
А, како што кажа и КАТАЛОНЕЦ 5, на Валдес еден на еден му нема рамен !!!

Добро вечер на сите.. пред се да Чесититам Бомбандирање :) и како што кажав дека осеќав многу голови во мрежата на Зарагоса :) иначе воедно погодив и дека Меси ке постигне Голче :) ајт да не ја должам некако посебно сум Расположен после оваа победа со големи 6 Гола, Кеита е мн подобар за разлика од ланската сезона оваа ја почна како повеке мотивиран, мн ми е кејф што покажува вакви игри, воедно исто како да играл Напаѓач.

Ај честито Победа и нека ни се множат.

Играта беше супер честито на победа и нека продолжат вака.А за Ибра неам коментар човекот е ѕвер им ги затна устите на сите сите скептици(гомнојадачи)
шо велеја дека е промашена инвестиција.
Кеита:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom