decki inesta denes bese katastrofa najslab mec vo negovata kariera msilam mn topki izgubi i bezvrska sutevi. inace grupata e haos sekoj moze da ide niso ne se znae
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иначе стварно преку к*р од вакви екипи, екипи кои поминуваат 2-3 пати противничка половина, екипи кои имаат 2 шута кон голот и воедно даваат 2 гола, е више стварно ме фаќа серка од овие екипи, + среќа ич.
Во целиов муабет добро е што и Интер изигра нерешено па си остануваме на првото место а и игравме далеку подобро одколку со Валенсија
Него Меси последниве утакмици нешто слабо. Дали се работи за преголем замор, дали има мал пад во формата, дали е добро чуван, се надевам сетоа тоа ќе биде набрзо надминато.
И да, Анри фали на левата страна и тоа многу а освен Педро и Бојан покажа слаба партија.
Па и тој е човек од крв и месо. А и не изигра лошо овој натпревар.
.Inaku ja utakmicava ja sonuvav 2:2 ja staev za 200 den radi reda i jbg nejcese da vleze na kraj !!!!!!!!
.
Ако останеме на составов што го имаме моментално не верувам дека ќе издржиме на сите 3 фронта. Што е многу, многу е, луѓе се од крв и месо и они и никој не може да им забележи за тоа. Мора да го продлабочиме составот малце, барем во нападот да имаме повеќе опции и можност за ротации кои би спречиле евентуални повреди. Јас, искрено сакам да го донесат Робињо, не е битно каков е, платеник или не, за кого играл, дечкото си има талент, знае како против големи екипи и сигурно играч со неговата техника и брзина би се вклопил во Барселона.