Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако нека го критикуваат утре кога ќе шибне 2 гола ќе го фалат така е тоа во фудбалот ако играш добро најдобар си ако играш лошо одма те критикуваат.

П.С он шутна при последниот гол.:hmm

http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=652443&idseccio_PK=805
kolku so mozam da svanam od spanskiot jazik iniesta ke go nema 4 meseci,ili vo nesto drugo e rabotata
Епа тогаш стварно ти оди јазикот:baeh:

Пишува дека влегувањето на Иниеста во првиот состав против Босна е непотребен ризик,колку што знам јас шпански

http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=652443&idseccio_PK=805
kolku so mozam da svanam od spanskiot jazik iniesta ke go nema 4 meseci,ili vo nesto drugo e rabotata
Среќа не ти иде шпански од памет ме извади.:)
Пишува дека Иниеста не е 100% спремен и голем ризик е да игра на натпреварот и да ја обнови старата повреда поради која не играше 4 месеци.:helou:

aahahahahaa
epa i jas se izvadiv od pamet:vozbud:
samo toa 4 meseci go svanav i odma pametot mi otidi tamu deka e povreden i deka ke go nema 4 meseci:vozbud:

хаха гоче ме исплаши човек, уште тоа ни фале сега да го нема 4 месеци:pos2::pos2:

Луѓе немојте овака да ми правите, мислам дека срцето ми застана на неколку секунди. Уште тоа ни требаше сега Иниеста да се повредеше на 4 месеци:pos2:

Chygrynskiy regresó al grupo:smir:

И Чигрински се врати на тренинзите, ова е многу добра вест со оглед на тоа дека Пујол имаше мала повреда кога играше со Шпанија. Мислам дека е добро да го имаме Чиги за натпреварот против Валенсија, иако мислам дека нема да стартува во така тежок натпревар.

Инаку сега читав дека е можно Виља да биде спремен за натпреварот против нас:vozbud: Тогаш ќе има огномети:vozbud::vozbud:

Абе goche срцето ми застана коа прочитав шо си напишал!
Иначе супер шо се вратил Чиги на тренинзи
Составот за со Валенсија:
Викец
Алвес
Пике
Маркез
Абидал
Јаја Туре
Чави
Иниеста
Меси
Ибра
Анри
:smir:

haahah
kako so gledam na site od vas srceto mu zastanalo,i mene mi zastana koga go procitav toa 4 MESECI(samo toa go svanav):pos2:
a inaku ima sansi da se vrate villa,ke bese poarno da ne igrase ali aj taa e

Мислев дека денеска ќе се знае дали ќе игра Чави со Валенсија ама сега прочитав дека сеуште е неизвесно и утре по пат на серија тестови ќе се види и одлучи дали ќе игра во сабота или не.:toe:

Мислев дека денеска ќе се знае дали ќе игра Чави со Валенсија ама сега прочитав дека сеуште е неизвесно и утре по пат на серија тестови ќе се види и одлучи дали ќе игра во сабота или не.:toe:

ako podobro poveke testovi otkolku da se rizikuva!

haahah
kako so gledam na site od vas srceto mu zastanalo,i mene mi zastana koga go procitav toa 4 MESECI(samo toa go svanav):pos2:
a inaku ima sansi da se vrate villa,ke bese poarno da ne igrase ali aj taa e

Абе за нас ќе беше подобро Виља да не игра, ама за утакмицата и тоа како ќе биде подобро Виља да игра. Има да прска таа утакмица, само незнам дали ќе можам да ја гледам:tapp:
П.С. Гоче брат одсега немој да преведуваш нито од шпански шо е. За општо добро е ова:vozbud::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom