Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво за БАРСА денеска, ги растурија.. Тој велингтон сака излеа да јаде нога у глава !

Асистенцијата од Меси на првиот гол:vozbud::vozbud::vozbud: ЦАР!!!

Петата од Чави за Меси:vozbud::vozbud::vozbud: ........ штета што не ја круниса таа акција со гол..:toe:

VISCA EL BARCA !!!!!!!!!!!!

Здраво момци.Нов сум во фан клубот на најдобриот тим во светот.Сакам да ве поздравам сите навивачи и фанови на Barca,

Честито нека ни е победата против Малага, супер игра прикажавме.Ibra се вклопува во тимот 5/5 :) , а и Pique ме изненадува со голгетерските способности.

Толку од мојот прв пост момци и уште еден голем поздрав до сите фанови на BARCA

Поздрав друже и до тебе и добре ни дојде во фан клубот на Европскиот и Шпанскиот шампион.

Него сега прочитав дека и Чиги се повредил нешто, би требало утре да се знае подетално за повредите на Анри и Чиги, се надевам дека не се сериозни.:(

п.с. Асистенцијата на Меси и петата на Чави беа :cuc::cuc::cuc:, секоја чест за дечките.:smir:

Утре ќе бидат направени лекарските тестови.Да се надеваме дека се е во ред со Henry и Chygrynskiy.:toe:

Добредојде во фан клубот на Барса друже, да се надеваме дека ќе си активен.:toe:

Добредојде на новиот член и за вчера шо а кажам супер игра само ме загрижуваат повредите на Анри и Чиги :nesum:

Здраво момци.Нов сум во фан клубот на најдобриот тим во светот.Сакам да ве поздравам сите навивачи и фанови на Barca,

Честито нека ни е победата против Малага, супер игра прикажавме.Ibra се вклопува во тимот 5/5 :) , а и Pique ме изненадува со голгетерските способности.

Поздрав и до тебе!

Dobrodojde...i aj da proslavime uste mnogu tituli zaedno ovde na fan klubot!!

Ај честито нека ни е победата 5/5 одличен старт на сезоната за разлика од лани.Ибра само што влезе одма гол,ама Меси која асистенција:vozbud:.Него овие Малага вчера повеќе играа рагби отколку фудбал особено оној Велигтон,а да и судијата е сигурно мадридски шпијун:)не ни досуди некои очигледни фаули,а можеше и пенал да свирне ама важно победивме.

MES QUE UN CLUB!

Поздрав и до тебе друже и многу титули да прославиме vo фан клубов.
FCB MES QUE UN CLUB

Девојката на Пике
20202471983ac326dd871.jpg

Feel the difference....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom