Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
chirgrinski ne debitira?
Не ми се верува дека ќе игра прва постава покрај Пиќе и Пујол,Чигрински ќе игра лесни мечеви како што беше Касерес минатата сезона.:smir:

cigrinski ke si poceka malce za svoeto debi
a inaku ke ja nosi brojkata na hleb 21
po zaminuvanjeto na gudjonsen 7 ostanuva prazna

Не дебитира само затоа што нема поминато 24 часа од потписот, бидејќи потпишал денес на пладне. Инаку верувам дека наредната е во 1 состав 100%.

i da saka Pep ne moze da go stavi vo igra vecerva Cigrinsiy,taka citav deka ke ima pravo od naredno kolo.Do Goche: veruj mi Cygrynskiy ke igra poveke od Pique ova sezona:smir:

i da saka Pep ne moze da go stavi vo igra vecerva Cigrinsiy,taka citav deka ke ima pravo od naredno kolo.Do Goche: veruj mi Cygrynskiy ke igra poveke od Pique ova sezona:smir:
ах ах си згрешил нешто ја сепак мислам оваа година ќе влегува повеќе пати од клупата а од наредна година капитенот ќе биде веќе во години и ќе добива се помалце и помалце шанса во 1 тим :)

Да бе што го направи?Чигрински повеќе ќе го заменува Пујол,а не Пике ќе видиме како ќе биде понатаму сигурно ќе се прават ротации како лани.
едит:Гудјонсен официјално на позајмица во Монако и Енрике во Сантандер.

ke pokaze vremeto,ali ne bese Pep tolku zagrean za Cygrynskiy za da si sedi na klupa.25 mil ne se davaat za igrac sto sakas da ti sedi na klupa.Ne zaboravaj deka Pique bese i e standarden poradi odsutsvoto na Marquez.

Публиката ќе ја загрева Ноне Неделковска пуштите а1 :vozbud::tapp:

Со среќа, иако сте апсолутни фаворити мислам дека ќе славите со минимална предност.

Честитаме, за засилувањето !

Мислам дека може да го замени Пујол, достојно !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom