Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За вечер очекувам да немаме некој посериозни проблеми со Спортинг иако Меси нема да биде во составот.

Би требало со оваа екипа да излеземе:

------------------------------Виќец--------------------------------

-Алавес--------Пике--------------------Пујол--------Максвел-

----------Чави----------------Туре---------------Кеита----------

-------Педро / Бојан---------Ибра--------------Анри-----------

Мој тип 3-0 :smir:

ajde vecerva odime na sigurni 3 boda.:barcafan:

Вечерва одиме на сигурна победа против Хихон, не верувам дека ќе имаме некои проблеми со нив и го очекувам првенецот на Ибра, составот според мене така некако би требало да биде:

------------------Валдес-----------------

-Алвеш-----Пиќе-----Пујол-----Абидал/Максвел-

----------Чави----------Туре----------Кеита----------

-------Педро-------Ибра-------Анри-------

Ајде денес да ги тепаме овие со повеке голови нормално :))) VAMOS BARSA !!!

Вечерва одиме на сигурна победа против Хихон, не верувам дека ќе имаме некои проблеми со нив и го очекувам првенецот на Ибра, составот според мене така некако би требало да биде:

------------------Валдес-----------------

-Алвеш-----Пиќе-----Пујол-----Абидал/Максвел-

----------Чави----------Туре----------Кеита----------

-------Педро-------Ибра-------Анри-------
Јас сепак мислам Иниеста ќе стартува може нема да ја изигра цела утакмица но мислам дека ќе биде стартер,беше најавувано дека ќе влезе некоја минута со Шахтјор но Гвардиола не го пушти и мислам дека го чуваше за денеска :wink: и нели и Алвес бараше да биде пуштен да игра за Бразил ??

bb[noone];2876881 напиша:
Јас сепак мислам Иниеста ќе стартува може нема да ја изигра цела утакмица но мислам дека ќе биде стартер,беше најавувано дека ќе влезе некоја минута со Шахтјор но Гвардиола не го пушти и мислам дека го чуваше за денеска :wink: и нели и Алвес бараше да биде пуштен да игра за Бразил ??
Не,Меси бараше тоа Алвес ништо не спомна ќе игра вечер сигурно,а може и да го видиме дебито на Чигрински ама тешко,за Иниеста и јас мислам дека може да биде стартер другото мислам дека се знае што како ќе биде.

bb[noone];2876881 напиша:

Со Иниеста и Маркез не сака Пеп да ризикува и затоа ни едниот ни другиот не се повикани за вечерашниот дуел,значи Иниеста сигурно ке игра против Гетафе.

Со Иниеста нема шанси да се ризикува вечер, ама очекувам второ полувреме Чигрински да влезе во игра. Исто така на местото на Меси поарно Педро отколку Бојан.

Дечкото рака на срце игра феноменален фудбал, али неговата физичка состојба е далеку од одлична. Го маваат како пердув одбранбените играчи.

His friends call him Jesus Christ-Dmytro Chygrynskiy

Хаха значи сега го имаме го имаме Господ во тимот:kesa:

vecerva mislam 3-0 ke tepame...onaka cista rutinska pobeda!

Пеп изјави дека Маркез и Иниеста ќе дебитираат сезонава во 2рото коло:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom