Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Pedro se poveke i poveke se naviknuva na prvotimski natprevari,dokaza so golot vo Super Kupot na Evropa...

Na Ibra i treba eden vakov natprevar so poslaba ekipa za da se razigra poveke...toa e dobro i za samodoverba!

Carles Puyol: "Ayudaremos a Chygrynskiy para que se adapte rápidamente"
Пујол: "Ќе му помогнеме на Чигрински да се адаптира побрзо":smir:

Pep Guardiola:
I take the responsibility for the signing of Chygrynskiy.
:vozbud::pipi:

Ќе го колнам наредниот претседател ако не му го продолжи договорот на Пеп. И да не освоиме трофеј годинава, тоа што го направи Пеп во изминативе 15 месеци неможе да се заборави така лесно. 5 титули..:back:

da da da...Pep mora da prodolzi so ekipata na dolgi pateki ne smee da se propusti vakov strateg a pred se prekrasen covek koj so se srce go saka klubot!:barca:

Pedro se poveke i poveke se naviknuva na prvotimski natprevari,dokaza so golot vo Super Kupot na Evropa...

Na Ibra i treba eden vakov natprevar so poslaba ekipa za da se razigra poveke...toa e dobro i za samodoverba!

Реков... Интер и Барселона се комплетно разликуваат по стилот на игра... во Барса се бара повеќе трчање, кратки прецизни пасови и проигрувања и пред се долг посед на топка.

Верувам дека ќе се вклопи Ибра, не гледам една единствена причина за да не се случи тоа. Тој има премногу квалитет како играч за да не се вклопи во овој систем. Ми се чини идеален за тип на играч каков што е Ибрахимович.

Реков... Интер и Барселона се комплетно разликуваат по стилот на игра... во Барса се бара повеќе трчање, кратки прецизни пасови и проигрувања и пред се долг посед на топка.

Верувам дека ќе се вклопи Ибра, не гледам една единствена причина за да не се случи тоа. Тој има премногу квалитет како играч за да не се вклопи во овој систем. Ми се чини идеален за тип на играч каков што е Ибрахимович.

da definitivno Ibra ke se vklopi mnogu dobro so timot...kreativen e,visina ima,so glava igra prekrasno,ima mnogu jak duel...a so Messi na prviot natprevar pravese mnogu dobri kombinacii

Инаку еве што добиваме со самото присуство на Иниеста на теренот...

пазете 1:52:vozbud:

uh samo kakvi emocii mi dava toj gol na Iniesta protic Celzi!

Samo kako vika spikerov od videovo pogore Allahh...Allahh..Allaahh

Шо прајш муабет, туку на виа Чигрински некња нели му текна да попуште да го еб :vozbud:

Додека ги имаме овие двајца во средина и Меси на крило не се плашам од било кој тим на планетава...Xavi + Iniesta е најдобар тандем што очиве го имаат гледано.

Значи кога и да го гледам тој гол на Иниеста против Челзи целиот се наежувам. Незнам такви некои чудни емоции буди тој гол кај мене кои со зборови не се опишуваат.

kakvi samo dvizenja pravi iniesta,ocekuvam ovaa godina da ja izigra uste podobro i od minatata samo da nema nova povreda

a inaku koga sme kaj cigrinski neknja na duelot so sahtjor svarno mi se bindisue kako igrae
mnogu topki preseci na barsa da ne go pominat sesnaesetnikot,spored visinata na cigrinski i na pike ocekuvam da bidat dobar stolb vo odbranata na barsa

Ах тој Чигрински како не му текна да попушти малце-цела утакмица ја изигра на високо ниво

Мала е сликата, али морам да ја ставам.:)
20090828_M3_0911.jpg

И сето тоа за 1 година.:)

Ајде утре со нови сили до отварање на сезоната со победа.:)

Јас мислев 20 ќе носи заради тоа што неговата бројка 27 мислев Педро ќе ја носи,ама како што гледам нема причина Чигрински да ја смени бројката која ја носеше во Шахтјор-27,заради тоа што Педро ќе носел 17 годинава

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom