Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Cestito rodenden Maxwell,deneska polni 28 godini.Ti posakuvam sreka,zdravje i mnogu uspeh vo Barca:helou:

Izgleda Chygrynsky e zavrsena rabota, Goal.com go stavi vo listata na transferi (iako Goal.com ne se bas vereodostojni).
26026485.jpg

Cestitki za rodendenot na Maxwell i se izvinuvam sto pisuvam na latinica, kirilicata mi e sjebana.

уф колку би сакал Јуве,Апоел и Штутгард да ни се паднат :)

Што се тиче до ждрепката од ЛШ, сакам да се паднеме со некои потешки противници, не задруго па шампиони сме мајкуму стара:nesvest:, зар ќе се плашиме, + треба уште по фазите од групи да го покажеме нашиот карактер и поход кон одбрана на круната:))). Ова се моите две посакувани групи:

ГРУПА 1......... Група 2
Барселона....... Барселона
Јувентус...........Интер
Олимпијакос.....Бордо
Волзбург ..........Макаби

п.с Убаво би било да го видиме Ето повторно на Камп Ноу, макар тоа било и во спротивната екипа. Сакам да видам каков громогласен аплаус ќе добие од навивачите на Барса.:smir:

Во врска со групите и јас би сакал да се паднеме со некои потешки противници. Да покажеме зошто бевме шампиони. Најмногу од се ги сакам Јувентус или Интер, ама за тоа ќе видиме после.
П.С. Среќен роденден на Максвел и многу добри партии да понуди во Барса

П.С. Среќен роденден на Максвел и многу добри партии да понуди во Барса[/quote]
Заборавив и јас среќен нека му е :)

Со среќа Чигрински.....боље ви е со интер да се паднете ке глеаме убав фудбал....

Иако нема уште потврдено на официјалната страна на Барса сепак ќе си дозволам да кажам со среќа да си го користиме Чигрински, да видиме блескави партии од него, да освои многу титули со наши омилен клуб и утре да му пушти на Ибра едно голче.:vozbud:
п.с. Среќен роденден Максвел!!

Мислам дека нема од што да се плашите, односно секој клуб од различен барабан сигурно се плаши од тоа Барса да биде во негова група инаку јас ја сакам оваа група

1.Барса
2.Лион
3.Олимпијакос
4.Волфсбург

Лион сакам да биде во нашата група бидејќи многу ми се допадна нивната игра против Андерлехт,па би сакал да им одржеме две лекции,Олимпијакос ги сакам само за да ги торпедираме на два пати,Волфсбург(не ми е јасно како може тие да бидат во 4 барабан,а Баерн да биде во 1) ги сакам колку да има борба за 2 позиција меѓу нив и Лион,пошто Грциве тешко ќе освојуваат поени во оваа група

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom