P.S. inaku kolku so zabelezav maksvel nosi dres so broj 19, a lani koj ja noseshe taa brojka ne mi teknuva
Меси :raz: ??
Едит:
:icon_idea Лани немавме 19, Меси ја зема 10-ката по заминувањето на Роналдињо и 19-ката никој не ја избра :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
P.S. inaku kolku so zabelezav maksvel nosi dres so broj 19, a lani koj ja noseshe taa brojka ne mi teknuva

Што ви е бре
Меси ја носеше 19 лани?
Слободна беше таа бројка

Нека ни е честито првата титула. Во петок одиме по втората.
Инаку не го гледав натпреварот, али гледав хајлајтс и видов дека Меси одиграл добар натпревар.
Ме интересира само како играше Ибра? Дали имаше шанси, дали играше тимски, дали се позиционираше добро на теренот, дали вршеше притисок врз одбраната на Билбао.
taka i si mislev deka bese slobodna 19
![]()
inaki na puyol kako navika mu stana ova da si diga pehari![]()
дека не смее да се игра со топката додека се држи некоја статива(на кој му текнало правилово :lud
.

Се најдобро во Сити.praviloto malku e glupo za toa da ne ja drzis stativata ali aj
a inaku ova za silvinjo pise negden deka e oficijalno ili ne,oti ja kolku so znam samo se intersirat za nego city
За тоа може да заработи казна...не вреди да ризикуваИнтересна работа прочитав на блогов за Барса :mist:
Наводно голот на Бојан бил нелегален пошто имало старо правило кој ретко кој го знае(а ни судијата не го знаеше:pos2дека не смее да се игра со топката додека се држи некоја статива(на кој му текнало правилово :lud
.
![]()
Како и да е може требаше Бојан да легне и со глава да ја внесе топката![]()
Ко мали коа игравме многу се палевме коа некој ке даеше вака гол![]()