Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

1 down, 5 to go.
:) Реално, со 3 титули, од кои една ќе е Ла Лига, сум задоволен.

Нека се множат, браво мајстори.

* 4:52 :))

** Бавна игра, нели Стардаст? :)

Барса нема друга опција ако не го земе Чигрински ќе си останеме со прст во уста, незнам Пеп што толку запнал по тој Чигрински 30 Милиони дава за него а не знае како ќе се снајде во голем клуб како што е Барса, ајде ако го доведеме белким ќе се снајде и ќе игра супер.

Cestito nek e trofejot ne bev vo moznost da go gledam mecot ali spored ova na kratko sto moze da se vidi strasni sme bile ke ima gazenje i ova god.

1 down, 5 to go.

Не реков јас бавна. Реков побавна од лани, ама може и тоа да не се случи ако Ибра продолжи со вакви пасови. Очигледно е побрз од тоа што мислев.

Билбао незнаеа на кај да трчаат Ибра и Анри кога си додаваа со пети.

Не реков јас бавна. Реков побавна од лани, ама може и тоа да не се случи ако Ибра продолжи со вакви пасови. Очигледно е побрз од тоа што мислев.

Билбао незнаеа на кај да трчаат Ибра и Анри кога си додаваа со пети.

Pa Ibra ni dava pogolema kreativnost vo napadot...a toa ke bide strasno za protivnicite... i Henry i Messi i Ibra znaat da ja zadrzat topkata,dobri dribleri se!

Супер утакмица!
За Максвел имам 10,ама сеуште мислам дека Абидал ќе биде тој што ќе добива повеќе шанси-само затоа што игра подефанзивно
Исто така многу ми се допадна како играше Кеита
Чави беше перфектен,како и на секоја друга утакмица
Ибра сакав да постигне гол,ама тоа е

Како функционираат Меси--Ибра---Анри!Ел нуево трио фантастико!

Нека ни е честито првата титула. Во петок одиме по втората.

Инаку не го гледав натпреварот, али гледав хајлајтс и видов дека Меси одиграл добар натпревар.
Ме интересира само како играше Ибра? Дали имаше шанси, дали играше тимски, дали се позиционираше добро на теренот, дали вршеше притисок врз одбраната на Билбао.

Инаку не го гледав натпреварот, али гледав хајлајтс и видов дека Меси одиграл добар натпревар.
Ме интересира само како играше Ибра? Дали имаше шанси, дали играше тимски, дали се позиционираше добро на теренот, дали вршеше притисок врз одбраната на Билбао.

Да, Да, Да и Да:smir: Ме изненади ја мислев ке игра ко бербатов во манчестер онака ко флегма ама се растрча Ибра почна да ги брка дефанзивните играчи веројатно понесен од публиката, имаше одлична шанса кога перфектно ја смири топката од меси на гради и шутираше на волеј ама баскиецот одбрани, за првиот гол на меси он му асистираше :helou:

за тоа дали Ибра имал шанси за погодок би можел да речам 3-4-5 шанси,за позиционирање беше добар но мислам дека му треба уште 1 до 2 утакмици за да биде најдобар :) a за тимска игра ноу коментс .. се на се добра утакмица на Ибра,само уште може да се пдообри :smir:

Добро е што имал добар натпревар. Само прашање на време е кога ќе го постигне првиот погодок:smir:

1 down, 5 to go.

kako na trening

P.S. inaku kolku so zabelezav maksvel nosi dres so broj 19, a lani koj ja noseshe taa brojka ne mi teknuva

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom