Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ептен не ми се гледа или стварно Ибра не го прочитав во претходниве постови?
Планирав специјално за него да ја гледам утакмицава, немојте да ме разочарувате вака :toe:

Планирав специјално за него да ја гледам утакмицава, немојте да ме разочарувате вака :toe:
Не не,Ибра своето деби ќе го има против Сити на Гампер Купот(мислам на 19 август)

И еден тип да мавнам
2-1 за нас

Не игра Ибра. Тој и Хенрике не ни отпатувале со тимот, денес имаа двајцата индивидуален тренинг, се спремаат за со Манчестер Сити.

Еве повеќе овде.

Значи од трио фантастико можеме да очекуваме да игра само Анри?:pipi:

Значи од трио фантастико можеме да очекуваме да игра само Анри?:pipi:

Да игра цела утакмица тешко. Единствено може да влезе во последните 20 минути колку да ја почувствува тревата:smir:

Да игра цела утакмица тешко. Единствено може да влезе во последните 20 минути колку да ја почувствува тревата:smir:
Колку да даде гол:)Него читав нешто дека има големи шанси и Максвел да игра во прв тим,па останува да видиме.

pa tie nemaat podobar sostav od ovoj nasiot...ke pobedime be!:pobeda:

Искрено, не очекувам победа вечер. Ама ако. Сите други тимови уште играат претсезонски натпревари ќе биде најдобро да не брзаат нашите.

Нека влезат полека во ритам. Еве во среда веќе ќе почнат да играат Ибра и Ињеста.

Сезоната пак ќе ја почнеме без Меси ама тоа не е толку страшно.

Искрено, не очекувам победа вечер. Ама ако. Сите други тимови уште играат претсезонски натпревари ќе биде најдобро да не брзаат нашите.

Нека влезат полека во ритам. Еве во среда веќе ќе почнат да играат Ибра и Ињеста.

Сезоната пак ќе ја почнеме без Меси ама тоа не е толку страшно.

no isto taka ne moze da ocekuvame da izgubime!!

i tie nemaat silen tim!

Добри се море, може да не изненадат не се залетувај толку сигурно дека ќе тепаме, очекувам да го видам Максвел во првиот тим, Пеп мора да му даде шанса на тој меч немора да тепаме задоволен ќе сум и со нерешено но останува да видиме.
Да не знае некој кога ќе почне да игра нашиот sвер Меси?:)

Од повиканите вака некако треба да е составот
----------------------Валдес-----------------------
Алвес-------Пујол----------Пике-------Абидал
-----------------------Туре---------------------------
----------Чави------------Кеита/Гудјонсен------
Педро---------------Бојан------------Анри/Џонатан

Тешко ќе биде со овој состав вечерва и со нерешено ќе сум задоволен после за една недела ќе ги згазиме на Кампот.

Џонатан е брат на Џовани Дос Сантос и он игра централно во средината, така да како лев крилен напаѓач ке игра Џефрен или ако може да издржи Анри, барем едно полувреме(колку да им брцнеме 2-3 гола :helou:) И го очекувам Буске покрај Чави :smir:

Џонатан е брат на Џовани Дос Сантос и он игра централно во средината, така да како лев крилен напаѓач ке игра Џефрен или ако може да издржи Анри, барем едно полувреме(колку да им брцнеме 2-3 гола :helou:) И го очекувам Буске покрај Чави :smir:

da da Buskets se ocekuva da igra!!

Да,грешка моја:kesa:на Џефрен мислев ама пишав Џонатан,а за Бускетс тешко дека ќе игра прв тим, мислам дека предност ќе имаат Кеита или Гудјонсен.
:barca:

Да,грешка моја:kesa:на Џефрен мислев ама пишав Џонатан,а за Бускетс тешко дека ќе игра прв тим, мислам дека предност ќе имаат Кеита или Гудјонсен.
:barca:

jas go mislam sprotivnoto bidejki ovaa sezona Buskets ke dobie mnogu shansi vo prviot tim!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom