Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не не,Ибра своето деби ќе го има против Сити на Гампер Купот(мислам на 19 август)Ептен не ми се гледа или стварно Ибра не го прочитав во претходниве постови?
Планирав специјално за него да ја гледам утакмицава, немојте да ме разочарувате вака![]()
Ептен не ми се гледа или стварно Ибра не го прочитав во претходниве постови?
Планирав специјално за него да ја гледам утакмицава, немојте да ме разочарувате вака![]()
Значи од трио фантастико можеме да очекуваме да игра само Анри?![]()
Значи од трио фантастико можеме да очекуваме да игра само Анри?![]()
Колку да даде голДа игра цела утакмица тешко. Единствено може да влезе во последните 20 минути колку да ја почувствува тревата:smir:
Него читав нешто дека има големи шанси и Максвел да игра во прв тим,па останува да видиме.pa tie nemaat podobar sostav od ovoj nasiot...ke pobedime be!:pobeda:
Искрено, не очекувам победа вечер. Ама ако. Сите други тимови уште играат претсезонски натпревари ќе биде најдобро да не брзаат нашите.
Нека влезат полека во ритам. Еве во среда веќе ќе почнат да играат Ибра и Ињеста.
Сезоната пак ќе ја почнеме без Меси ама тоа не е толку страшно.

Од повиканите вака некако треба да е составот
----------------------Валдес-----------------------
Алвес-------Пујол----------Пике-------Абидал
-----------------------Туре---------------------------
----------Чави------------Кеита/Гудјонсен------
Педро---------------Бојан------------Анри/Џонатан
Тешко ќе биде со овој состав вечерва и со нерешено ќе сум задоволен после за една недела ќе ги згазиме на Кампот.
И го очекувам Буске покрај Чави :smir:Џонатан е брат на Џовани Дос Сантос и он игра централно во средината, така да како лев крилен напаѓач ке игра Џефрен или ако може да издржи Анри, барем едно полувреме(колку да им брцнеме 2-3 гола :helouИ го очекувам Буске покрај Чави :smir:
Да не знае некој кога ќе почне да игра нашиот sвер Меси?![]()
Да,грешка моја:kesa:на Џефрен мислев ама пишав Џонатан,а за Бускетс тешко дека ќе игра прв тим, мислам дека предност ќе имаат Кеита или Гудјонсен.Џонатан е брат на Џовани Дос Сантос и он игра централно во средината, така да како лев крилен напаѓач ке игра Џефрен или ако може да издржи Анри, барем едно полувреме(колку да им брцнеме 2-3 гола :helouИ го очекувам Буске покрај Чави :smir:
Да,грешка моја:kesa:на Џефрен мислев ама пишав Џонатан,а за Бускетс тешко дека ќе игра прв тим, мислам дека предност ќе имаат Кеита или Гудјонсен.
:barca: