Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Чави е 30 години и може барем уште две да игра, ама се надевам ќе дојде неговата смена, Фабрегас.

Поздрав

Фабрегас е можност за летово, шо е сигурно е младинската школа на чело со Тиаго и Јонатан

Уште еднаш ако ја дадат маратонската реклама на Т-Мобиле ќе го фрлам телевизорот!:uvo:
Овие ќе го јадат уште поише,само да влезе Иниеста наместо тој Педро,неможам да го поднесам,Сите напади ги сере!
Ееееј кога ќе ми текне колку го пцуев дечково у прво полувреме кога незнаеше една топка да смири:pipi::pipi:
Кој ќе ги трпи сеа Филе и Боби во недела...:tv:
:pos2::pos2::pos2: Па не ги слушај бе брат :)
Верував...и после оваа вечерва никогаш нема да се сомневаме во големиот ЈОСЕП ГУАРДИОЛА!

Јас кажав. Ако успееме со оваа екипа да победиме ниту еден друг состав нема да го плукам или да зборувам против Пеп. Човекот е незнам МАЈСТОРИШТЕ, еднсотавно немам зборови за него:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Чави, Меси, Педро, Иниеста, Валдес....неможам да ги издвојам едноставно СИТЕ беа ФЕНОМЕНАЛНИ денеска. Ги убивме мадриѓаниве и немаат право да кажат дека биле најдобри едно-друго. За повеќе да напишам утре оти уште сум под импресија на ова од пред некој саат:vozbud::vozbud::vozbud:
VISCA BARCELONA:pipi:

Испробани се сите тактики против БАРСА..но никоја не пали :barca:
Грешка !!! Коа игравте оваа сезона дома против Виљареал не ви дадоа да мрднете:toe:,резултатот заврши 1-1 али не е битно колку што беше битна нивната тактика:toe:Го памтам тој меч бидејки ве чекав за пари и едноставно од двај правевте шанси,а они имаа 3-4 добри да победат:toe:

Грешка !!! Коа игравте оваа сезона дома против Виљареал не ви дадоа да мрднете:toe:,резултатот заврши 1-1 али не е битно колку што беше битна нивната тактика:toe:Го памтам тој меч бидејки ве чекав за пари и едноставно од двај правевте шанси,а они имаа 3-4 добри да победат:toe:

Само еден лош ден...бидејќи кога се расположени момциве...нема жива сила која може да ги запре!!

oni mene SEUSTE NEMAME PORAZ U BERNABEU:pos:

Па не чекаа нас да им земемо невиност :)

Само еден лош ден...бидејќи кога се расположени момциве...нема жива сила која може да ги запре!!

:pos2:Ејј лош ден,јаки сте али верувај има тактика и за вас:toe:.Иначе да ти кажам дека Чави ви ја држи цела игра ако не е тој ни двајца Меси не ви помагат:wink:(малце претерав)хехе

Па не чекаа нас да им земемо невиност :)
Мојот пост е во твојот дел

oni mene SEUSTE NEMAME PORAZ U BERNABEU:pos:

:pos2::pos2::pos2:

Арно ми викаше баба: За се постои прв пат внучко:pos2::pos2::pos2:

Ќе освојувале титула со максимален број на бодови од домашен терен. Мало морген:):vozbud:ѓ

27099_381423437683_81267402683_4025336_2649760_n.jpg

Ај ако сака некој нека преведе шо пишува на сликава:)

Мора да се признае дека Педро се извади со голчево денес иначе стварно идеше на живци у прво полувреме.
Реал со таква килава игра и со 1 Роналдо тешко дека може да постигне нешто повеќе од 2 место.
А за Пеп немам зборови,ако приметивте кога почна Реал да игра со долги и високи топки,овој им викаше на фудбалериве коа ќе ја земат да ја спуштат играта и само пас у нозе.. и ги уништи после..топка не фатија 10 минути.. Ѕвер е невиден !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom