Kostic
Sadio smokve oko Tadz Mahala
- Член од
- 31 јули 2009
- Мислења
- 9.856
- Поени од реакции
- 5.612
nabroj
?:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nabroj
Чави е 30 години и може барем уште две да игра, ама се надевам ќе дојде неговата смена, Фабрегас.
Поздрав
Ама сепак не не сопревте...
Едноставно БАРСА е сила во движење![]()
Ееееј кога ќе ми текне колку го пцуев дечково у прво полувреме кога незнаеше една топка да смириУште еднаш ако ја дадат маратонската реклама на Т-Мобиле ќе го фрлам телевизорот!:uvo:
Овие ќе го јадат уште поише,само да влезе Иниеста наместо тој Педро,неможам да го поднесам,Сите напади ги сере!
:pos2::pos2::pos2: Па не ги слушај бе братКој ќе ги трпи сеа Филе и Боби во недела...:tv:
Верував...и после оваа вечерва никогаш нема да се сомневаме во големиот ЈОСЕП ГУАРДИОЛА!
Богами да не беше судијана...![]()
Грешка !!! Коа игравте оваа сезона дома против Виљареал не ви дадоа да мрднетеИспробани се сите тактики против БАРСА..но никоја не пали :barca:
Грешка !!! Коа игравте оваа сезона дома против Виљареал не ви дадоа да мрднете,резултатот заврши 1-1 али не е битно колку што беше битна нивната тактика
Го памтам тој меч бидејки ве чекав за пари и едноставно од двај правевте шанси,а они имаа 3-4 добри да победат
![]()
oni mene SEUSTE NEMAME PORAZ U BERNABEU![]()
Мојот пост е во твојот делСамо еден лош ден...бидејќи кога се расположени момциве...нема жива сила која може да ги запре!!
:pos2:Ејј лош ден,јаки сте али верувај има тактика и за вас.Иначе да ти кажам дека Чави ви ја држи цела игра ако не е тој ни двајца Меси не ви помагат:wink
малце претерав)хехе
Па не чекаа нас да им земемо невиност![]()
oni mene SEUSTE NEMAME PORAZ U BERNABEU![]()